16 Eylül 2013 Pazartesi

BODRUMMMM BODRUMMM :))





Sonunda Ankara'ya geri dönebildim ve hemen işimin başına koyuldum :)) Yalnız bu sefer sanırım tatil de doygunluk noktasına ulaşmışım :) Çünkü inanır mısınız sabah işe gitmek için kalkarken gıkım çıkmadı yaw :)) Üstüne üstelik de ofis masamda "Pazartesi akşama kadar yetişecek" temalı bir not bulmama rağmen hala sesim çıkmıyor :) Sanırım bu kez tam manasıyla dinlenmişim :) Tabi bu gık çıkmaması durumunu etkileyen bir de Ankara'nın sonbahar havası var ki sormayın !! İki güne kadar toto, göbik açık yatarken, dün "Anammm dondumm" nidalarıyla kat kat giyinip yatmalar falan...Neyse güzel şeylerden konuşalım :))

Bu arada ben tatillerdeyken siz buralarda epey bir kişi olmuşsunuz :))) Çokk sevindim :)) Biliyorsunuz ÇEKİLİŞ için hala vaktiniz var...

Bu küçük hatırlatmadan sonra artık Bodrum postuma geçebilirim sanırım.

Efendim her ne kadar bir yere gidip gelene "Yediklerin içtiklerin senin olsun gördüklerini anlat" deselerde ben hepsini birden anlatacağım.

Genellikle tatilleri Akdeniz'de geçiren bir insan olaraktan Ege taraflarını önce bir yadırgasam da sonradan epeyi sıkı fıkı olduk kendisiyle. Bodrum'a 25 senelik yaşantım boyunca ilk kez ayak bastım :) Aya ayak basan ilk astronot gibi birşey olmuş bu da :)) 
Baştan söyleyeyim denize falan giremedim. Bir kez bir girişimde bulundum o da ciyak ciyak bağırmamla sonuçlandı, keza deniz bana göre çok soğuktu :(

"Bana dua edin hastayım" demiştim ya, çok teşekkür ediyorum dualarınız ertesi gün yola çıkmamla bana ulaştı :) Hemen iyileşiverdim :) Bodrum'a vardığımızda pertimiz çıkmıştı, baya uzunmuş yol o ayrı.

Tatilimiz boyunca hep butik otellerde kaldık. Bodrum'da da ilk durağımız "Villa Rüya" oldu. 




Bodrum-Ortaköy civarında olan bu sevimli, şık, manzarası güzel butik otelin sahipleri mimar bir çift. 26 yıl önce Bodrum'a yerleşmişler ve bir daha kopamamışlar. Butik otelin en üstünde kendi evleri var. En ince ayrıntısına kadar zevkle döşenmiş bu sevimli butik otelde kalmak bizim için çok mutluluk verici oldu :) Her tarafa olan yakınlığı da kolay ulaşım açısından çok iyi oldu.

İşte odamız...





Banyomuz...



Manzarımız ve balkonumuz...




Mini minnoş havuz :)



Bodrum'da geçirdiğimiz üç gün boyunca bütün koyları gezdik nerdeyse :) Bitez, Yahşi, Türkbükü, Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis...  Üstelik Bodrum'un kalesinide, Zeki Müren'in evinide, müzeleri de tek tek fethettik :)) Valla şimdi düşünüyorum da baya birşey yapmışız üç günde :) Akşamları ise odamıza dönüp kahve eşliğinde dinlendik.
Gezdiğim gördüğüm yerleri merak ediyorsanız yarını beklemek zorunda kalacaksınız, üzgünümmm :)

Otelimizden devam edelim şimdi...






Mini mini sevimli  bir mutfağı vardı otelimizin. İstediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz:) Burda garson da müşteride sizsiniz :) Tabi ki türk kahvesi canavarı olarak işe koyuldum hemen :)

Tabi öncesinde biraz oyun oynamadık değil :) Ben hemen barmaid oldum, Evren'de müşterim oldu :)) Bu resimde o edayla çekilmiştir. Yani "Hey dostum ne içersin? Buraya nerden geldin? Dertlerini paylaş benimle" edası :))





İşte bol köpüklü kahvelerimiz..



Kahveler olurken etrafı inceledim.. Çok hoş ayrıntılar vardı...









İnanmazsınız ama bu benim gelin arabamın aynısı :)) 




Sabah kahvaltılarımızı deniz manzarası eşliğinde harika bir terasta yaptık :)








Kahvaltılıklar o kadar güzeldi ki, erken saatte kahvaltı yapmamıza rağmen öğlen yemek yiyemedim ! Düşünün artık nasıl yemişsem sabah !!  :))







Bu minnoşu da sizinle tanıştırmaktan mutluluk duyarım efendim. Buyrun size Helvaaa...
O kötü bakışlarına aldanmayın ! Çünkü kendisi çok dost canlısı, efendi bir köpüşş :)) Hatta tanışırken patisini bile uzatıyor :) Sizi asla rahatsız etmiyor, çünkü aşağı odalara ve kahvaltı terasına girmemek için yemin etmiş :P Kendisini sevdirmek istediği zaman gelip sevdirip gidiyor :)) Bu kötü bakışlar sanırım Evren'e :P
Şaka bir yana kendisinin pek keyfi yoktu ondan böyleymiş :(




İşte böyle.. Bodrum maceramız diğer ayrıntılarıyla yarın devam edecek :))

Herkese iyi haftalar,

Belçim






4 yorum:

  1. her şey çok güzel, umarım bana da gitmek nasip olur bir gün :)

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşım Zuhal'in otelinde kalmışsın, ne tesadüf:) 8 yıldır Bodrum da yaşayan biri olarak aklında olsun, deniz bir tek Torba da sıcaktır burda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa öyle mi ?? :)) çok sevindim :)) Zuhal Hanım'da İskender Bey'de bizimle çok ilgilendiler sağolsunlar :) Hatta Bodrum-Marmaris-Fethiye gezimiz boyunca en çok sevdiğimiz otel oldu hep andık durduk :) Çok memnun oldum tanıştığımıza sizinle de :)
      Bir daha ki gidişimde deniz için tavsiyenize uyacağım :)

      Sil