28 Kasım 2013 Perşembe

HM: BOTLARI ZIMBALIYORUZ




Yine bu aralar çok düşündüm. "Şunu şöyle mi yapsam acabaaaaaa???","Yoksa bunu böyle mi yapsam acabaaaa?" dedim. Alttan girdim üstten çıktım. Baktım kafadaki düşünceler durmuyor, harekete geçmeye karar verdim. Ne mi yaptım?? Botlarımı zımbaladım :))



Sanırım çoğunuzun yıllar boyu kullandığı, eskise de atmaya kıyamadığı, rahatlığından ölmek üzere olan bir çift botu vardır. İşte benim siyah botumda tam olarak öyle. Kendisini ben diyim 3 siz diyin 4 sene önce falan almıştım sanırım. Gün geçtikçe biraz rengi soldu kabul. O yüzden zımbalama işlemi öncesi ilk iş gidip bakım spreyini ve losyonunu aldım. Rengi biraz yerine geldi. Gerçi fotoğraflarda yine tozlu gibi çıkmış, kusura bakmayın.

Neyse ben bu botu atıcam artık diye tutturmuştum ki içimden bir ses bir şans daha vermemi söyledi. Bende bu şansı verdim gitti. 

Eğer sizinde atmaya kıyamadığınız bir botunuz ya da çizmeniz varsa alın elinize iğneyi ipliği başlayın işe :)) Hatta eğer göze alıyorsanız topuk kısmını da japon yapıştırıcısıyla zımbalayabilirsiniz. 











 Nasıll  ?? Bence gayet oldu yaa :)) Hadi zımbalamadık bot, ayakkabı bırakmayalım :)))






6 yorum:

  1. Ellerine sağlık bir hareket gelmiş botlara :)

    YanıtlaSil
  2. süpersin çok güzel olmuş.. güle güle giy :)

    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/2013/11/scotland-love.html

    YanıtlaSil
  3. Vaay güzel fikir .Bende bi çizmemi boyicam ama neyle boyanıyor bilmiyorum ...

    YanıtlaSil
  4. Yakindan fotograflarindan cok daha iyi...Hatta MUKEMMEEEELLL !!!

    YanıtlaSil