18 Şubat 2014 Salı

CANON 600D




Fotoğraf makinama kavuşmanın sevinci içerisindeyim. Zannediyorum ki kendisiyle güzel bir iş birliği yapacağız. Ben onu biraz daha öğrenene kadar telefondan çektiklerimle yetinmeye devam edelim. Ama ilerleyen günler için fotoğraflarımın çok daha iyi olacağına şimdiden söz verebilirim ^_^



8 yorum:

  1. Güle güle kullanın. 4 aylık kullanım tecrübemle söyleyebilirim ki sizi hayal kırıklığına uğratmayacak, kullanması çok zevkli harika bir makinadır. 50 mm f 1.8 lensini de mutlaka edinin derim. Ortalama 300 tl lik bir lens fakat işlevi büyük. Özellikle portrelerde o şahane bokeh size inanılmaz keyif verecek :)
    Kendim için 650d nin hayalini kuruyorum, hatta 2014'den en büyük isteğim diyebilirim. Umarım bu postun aynısından bir gün ben de yaparım :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah çok teşekkür ederim. 650d de çok güzel ama dokunmatik diye tercih etmek istemedim pek. Dün bir kaç küçük deneme yaptım gerçekten zevkli. Kendimi geliştirmek adına kitaplara gömülmüş durumdayım şuanda :)) Umarım sende 650dye kavuşursun sevgiler :)

      Sil
  2. Hiiiiiiiiii cok guzel ben bile heyecanlandim guzel gunlerde kullan canim boyle bi makinanin hayaliyle tutusuyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok saol canım. İnş en yakın zamanda sende kavuşursun da o güzel fotoların daha da güzel olur ;)

      Sil
  3. Güzel bir makine tercih etmissiniz. Kısa zamanda makineye alişirsiniz. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Aslıhan :) bende biran önce alışıp güzel fotolar çekmeyi umut ediyorum ;)

      Sil
  4. Güle güle kullan, darısı başıma :)

    YanıtlaSil