14 Şubat 2014 Cuma

ESPRESSAMENTE




Bugün sizi yeni deneyimlediğim bir yerle tanıştırmak istiyorum. İşte karşınızda Armada Espressamente !! :))



Mesai saatinin bitimine çok az kalmışken, akşam yemekten sonra kahve içmek ve bir tatlı yemek isterseniz yapabileceğiniz en güzel tercihlerden biri bu mekan olabilir  :) 

Öncelikle içerden bir kaç kare görüntü ile başlayalım...

İç tasarımını oldukça şık bulduğum, içeriye girdiğimiz andan itibaren huzuru hissettiren Espressamente zengin menüsüyle göz dolduran bir yer.  
Kahve ve kırmızı tonlarının sıcaklığı, kahvenizi yudumlarken sizi adeta dinlendiriyor.
















Çok leziz tatlıları sade ama şık bir sunumla müşteriye sunmak böyle birşey işte :)) Hangisini seçeceğiniz kısmı biraz zahmetli çünkü bir türlü karar veremiyorsunuz. Yine de ben en klasiklerden biri olan ve her zaman sevilen mozaik pastayı tercih ettim :)
















Özellikle bu avize görünümlü süse bayıldım. Uzun bir süre inceledim sanırım. Çok orjinal bir fikir değil mi ?? Unutmadan orjinal bir fincan edinmek isterseniz özel tasarım kahve fincanları sizi beklerrr :))





Espressamente  Aralık 2013 Hijyen Denetimi 2. si olmuş. Şahane !! Gönül rahatlığı ile kahvelerinizi içip, tatlınızı yiyebilirsiniz :))



Bunlarda bizim tercihlerimiz ...Süt eşliğinde filtre kahve ve sahlep. Yanınada mozaik pasta ımmmm :))


Sunumlar yine çok yalın ve şıktı. Sahlebin tadı ise alışılmışın dışında, tad olarak daha az yoğun ve damla sakızı aromalıydı. Ben çok beğendim :))













Armada'ya yolunuz düşerse bence deneyin. Hem menüsü zengin hem fiyatları uygun. Ayrıca güleryüzlü çalışanlarına da teşekkürlerimizi iletelim burdan. Artık Starbucks'ta oturmaktan sıkılmıştık. Güzel bir değişiklik oldu :) Herkese şimdiden iyi hafta sonları. Sevgililer gününüz kutlu olsunnnnnnn :)))



2 yorum:

  1. Hatice Kılıç15 Şubat 2014 23:22

    Aaa hiç görmedim. .İçinde mi armadanın??

    YanıtlaSil