8 Mart 2014 Cumartesi

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ





Hayatımın en uzun konuşmasını yapabilirim ya da en uzun yazısını yazabilirim sırf bugünü bir nebze daha anlamlı kılmak için. Yazımda biraz vicdanlara seslenebilirim ya da daha çok şey anlatabilirim bir farkındalık yaratabilmek için.

Her gün bizim olsa ya !! Kutlamak kutlanmak için değil. Kadınların değeri daha çok bilinsin diye. O sizi yetiştiren analarınızın elinden bir değil bin defa daha öpün diye. O kaldırdığınız elleri o naif vücutlara indirmeyin indiremeyin diye.

Ne yazık ki her sene olduğu gibi bu senede dünya kadınlar gününü kutlarken aklıma düşen, sebepsizce katledilen tüm kadınlara gitsin bu duam !! Ben söylemekten artık bin kez utanırken siz yapmaktan bir kez olsun vazgeçmemişken... Artık kadın cinayetlerine son verilsin istiyorum, istiyoruz ! Artık son olsun, son !

Tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun !










1 yorum:

  1. Kadınlar gününe uygun son derece yerinde bir post olmuş, tebrik ederim. Belki boyle bir postun altına yazılması uygun degil ama istersen bloguma beklerim, gfc den takipleşebiliriz. İstersen haber vermen yeterli! Ayrıca instagramda bir çekiliş düzenledim herke beklerim!
    http://instagram.com/fashionsbit#
    http://fashionsbit.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil