28 Mart 2014 Cuma

ZIGGY'S SHOPPE & RESTAURANT




Dün Kapadokya'da geçirdiğimiz birinci günü sizlerle paylaşmıştım. Birinci günün sonunda çok hoş, şık, insanın ruhunu okşayan, mezeleri ve yemekleriyle gönülleri fetheden bir restaurantla tanıştık. Hadi gelin sizi de Ziggy ile tanıştırayım ^.^

Nuray ve Selim Yüksel çiftinin ev sahipliği yaptığı "Ziggy's Shoppe & Cafe" adını köpeklerinden alıyor. Çok sevdikleri köpeklerini ne yazık ki kaybetmişler ve adını bu şekilde ölümsüzleştirmişler.  

Mekana ilk girdiğinizde dekorasyonun, atmosferin sıcaklığına kapılmamak mümkün değil !! Kendinizi hem çok özel bir yerde hissediyorsunuz hem de evinizdeymiş gibi rahatsınız.














































Yemeklere gelecek olursak.. Hangisini anlatsam, hangisini paylaşsam bilemedim. Ama özellikle belirtmeliyim ki mezeleri çok başarılıydı. Anlatmakla ifade edemeyeceğim. En iyisi kendinizin gidip bu şahane mezeleri tatması :))








































 Yemeklerden sonra bize kabak tatlısı ve Ziggy'nin özel tatlısı eşlik etti. 



Pudra şekerli, tarçınlı , elma eşliğinde yenilen bu tatlı sanki çocukluğunuzdan damağınızda kalan bir tat gibi. İnanılmaz beğendik, tabakta bir tane bile bırakmadık ^.^




Ve son olarak kahve keyfi ... Fincanların şıklığına, tasarımına bakar mısınız?




Ziggy'nin yazın oturmak için dekore edilmiş dış mekanıda bulunmakta. Ne yazık ki makine ayarımdan dolayı netlikte bir sıkıntı olmuş.




Unutmadan restaurantın altında Nuray Hanım'ın  çok güzel tasarımlarının  bulunduğu bir dükkan da bulunmakta. Ayrılmadan önce muhakkak göz atın derim. 






Bu müthiş güzel mekanı Ürgüp'e giderseniz muhakkak denemenizi tavsiye ediyorum. Bizim için harika bir akşam oldu. Bizimle ilgilenen herkese çok teşekkür ediyoruz. Ziggy Cafe Restaurant'la ilgili detaylı bilgiye burdan ulaşabilirsiniz.

Yarın Kapadokya'da ki ikinci günümüz ile devam edeceğiz.

Bu arada çekiliş bitti bitecek acele edin derim ^.^

Çekilişe katılmak için buraya

Instagram hesabımı takibe almak için buraya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder