26 Haziran 2014 Perşembe

BAMBU


Bu postla beraber dekorasyon fikirlerine bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Umarım bu zamana kadar evim için zevkle yaptığım fikirler sizlerinde hoşuna gitmiştir ve ilham olmuştur.
Gelelim bambulara... Aslında bakımı oldukça kolay bu bitki için yapılması gereken birkaç basit şey var. Yapı marketlerden bulabileceğiniz uzun bambuları masa süsü haline getirebilmek oldukça kolay. Sadece kestiğiniz bambuların üst uç kısımlarını mumla kapatmayı ve alt uç kısımlarını suya sokarak kök salmasını sağlamayı unutmamalısınız. Gerisi size kalmış :))







10 yorum:

  1. hoş görünüyor ama kurumazmı böyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üst kısımlarını kurumaması için mumla kapatıyoruz zaten. Eğer suyuna dikkat edip köklendirilebilinirse sorun olmayacağını düşünüyorum :) teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş. Bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. ayyyyyyyyy cnmmmm süperrrrr fikirmiş! mutlaka deniycem bunu, ama ben senin dekorasyon postlarını da çok seviyordum çok ara verme:((( bu arada çakıl taşlarının için sulu olacak dimi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim aklima fikir geldikce yapiorm bole ama bklm brz ara verim dedim :) evet kabin ici su dolu hatta yanlarini skstrmk icin islak pecetw kullandm ustune cakil tasi dizdim gorunmesin diye ;)

      Sil
  4. Nekadar ilginc, cok güzel görünüyor ellerine saglik :) Dekorasyonlarin cok güzel ayrica, yine zaman zaman canin isterse yaparsin belki bizlerede fikir olur, nasil istersen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur edeeim ;) aklima geldikce paylasirim elbette ama arka arkaya post yapinca belki bazilarimiz icin skci hale gelmstr die dsndum ;)

      Sil