14 Temmuz 2014 Pazartesi

BLACK & WHITE



Siyah ve beyaz üzerinde taşıması zor ama taşıdığında hep şık, hep asil iki renksizlik durumu. Biri alabildiğine renkleri soğururken diğeri kendinden çeşit çeşit renk çıkarmış. 

Renkleri ne kadar çok seviyorsam siyaha ve beyaza bürünmeyide o kadar çok seviyorum. Ve sık sık renklerin arasına bu iki asiyide eklemekten çekinmiyorum.









ŞORT, H&M // BLUZ, ADDAX



         
ETEK, KOTON






ELBİSE, POLO 


4 yorum:

  1. Yine harika bir cekim olmus :) Nasil cekiyorsunuz bole cokmerak ediorum. Egitim fln aldiniz mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feride cok tesekkur ederim oncelikle. Bu konuda egitim falan almadim. Sadece 5-6 ay once bir fotograf makinasi edindim ve kendim kurcalayarak baya ilerleme katettim. Postlari nasi olustrdugumu soruorsan tamamen dogaclama oldugunu soyleyeblrim. Konsepti, fotograflari ve konulari kendim yaratiorum .

      Sil
  2. cnm detayları böyle güzel ortaya çıkarmana bayılıyorum! çok normal gelebilcek nesneleri bile harika bir şekilde sunuyorsun ve ortaya harika kareler çıkıyor. Ananaslı t-shirtü ve siyah taşlı avizeyi ayrıca çok sevdim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne guzel ne ozel bi yorum benim icin :)) ben o kadar agzim sulanarak yapiorm ki bu isi karsimdakine etkisinin gecmesi beni daha da mutlu ediyor :) cok tesekkur ederim canim :)

      Sil