7 Ağustos 2014 Perşembe

THINGS I LOVE



Hamur işi yapmaya bayılırım. Ama birşeyin tadı kadar bence sunumuda önemlidir. Çünkü eğer yemek istediğiniz şeyin şekli şemali güzelse iki kat daha fazla bir zevkle yersiniz. Bunu ben değil uzmanlar söylüyor :)

Benim kalıplara olan merakım malum. Turuncu olanları ilk evlendiğimde ben almıştım. Sonra annem metalik olanları hediye etti. En son gözdem ise pembe gül formunda olan silikon kalıplarım. Çok severek aldım :))


Pazar günü tatilden dönerken Konya'da durup bir soluklandık. Müthiş tandırın tadına baktıktan sonra hediyelik eşya satan bir dükkanda bu mevlevi bibloları dikkatimi çekti. Çok sevdim hemen bir tane kaptım :)


Bakın bu karabiber :)) Karabiber ağacını bana gösterdiklerinde inanamadım :) Tadı ve kokusu o kadar güzel ki !! Şimdilik keyifle izlemeyi tercih etsem de yemeklerde kullanmayı planlıyorum :)



Espadrillerden almayan kaldı mı? Bu sene o kadar moda ki !! Annem bunları ayağımda görünce "Aaa benim genç kızlığımın ayakkabası !" dedi :)) Dönüp dolaşıp moda olmuş işte yine :)) Gerçekten çok rahatlar, tavsiye ederim :)


Arada bir kendime hediye almayı seviyorum. Öyle üst baş, çanta falan değil. Onları zaten alıyoruz. Böyle özel, hoş birşey :) Bu tabakları geçen Mudo City'de gördüm. Çok hoşuma gitti. Hemen kendime hediye aldım. Haftasonu güzel bir kahvaltı sofrası kuracağım tabaklarımla :)



Bu yüzükte tasarımıyla benim gönlümü kazanmayı başardı :) Şu aralar zevkle takıyorum :))


16 yorum:

  1. Hepsiiii çok sevilesii çok şirin çok zevkliii :)

    YanıtlaSil
  2. Silikon kalip gülden bende de var.kuslu tabakta cok hos, insan kullanmaya kiyamaz :)

    Yüzükte cok yakismis ,güle güle kullanin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne guzel tesaduf :)) cok tesekkur ederimevet tabaklarim tablo gibi ama hafta sonu kullanacagim acimadan :)

      Sil
  3. Belcimim her birini güle güle kullan, cok güzeller. Kaliplarinla hazirlayacagin güzel sunumlarini bekliyorum :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Eylemcim :)) en yakin zamanda insallah ;)

      Sil
  4. Hepsi birbirinden güzel tatlim, en cok karabiber cicegine sasirdim, hic bilmiyordum normalde kirmizi oldugunu :D Tabaklarda cok hos, cok zevklisin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karabiberinde cinsleri varmis :) bu top karabiber sanirim. Ama bende agaci gorunce cok sasirdim :)) tadi o kadar hos ki hafif tatli ;) cok tesekkur ederim canim :)

      Sil
  5. Ayh hepsine ayri ayri bayildim :) fotograflarin yine bir gorsel solen :) o elinin zarifligi, o tabaklarin guzelligi, o espadrilin ciciligi ve yakaladigin detaylar sahane gercekten :)

    YanıtlaSil
  6. Bende kuş figürlü tabaklara bayıldım çok severim bu tarz desenleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :) benimde kuslu objelere bi zaafm var sanirim elim hep onlara gidio :))

      Sil
  7. şekerciğim onlar yalancıkarabiber diye geçiyor . tüketmek çok önerilmez. lezzeti çok iyi değildir fakat türkiyede tahşiş amacı ile kullanılabiliyor. bazı türleri insan sağlığına zararlı. :)

    YanıtlaSil
  8. o arada kalıplara ben de bayıldım. ne güzel ayrıntılar yayınlamışsın.

    YanıtlaSil