16 Eylül 2014 Salı

DREAM CATCHER


Sabah saçma sapan bir rüya görüyordum ki telefonuma gelen mesaj sesiyle uyandım. Nasıl bir rüya biliyor musunuz? Böyle bursla sanki bir yere yerleştirilmişim. Bursumu kaybetmemek için orda çok efendi davranmam lazım ama nasıl oluyorsa bir takım aptal tiplere uyup gece odamdan dışarı çıkıyorum. Macerada bundan sonra başlıyor zaten. O aptal tipler bir şekilde kaçıyor, saklanıyor bense kabak gibi ortada kalıyorum. Sonrada bana bir kağıt imzalatmaya çalışıyorlar. Hadi bakalım sana yol göründü, dediklerimize uymadın diye. Bense salya sümük ağlıyorum "Yapmayın abilerrr" diye :)) Böyle sinir bozucu birşey işte. Bunun gibi sıkıntılı rüyalar gördüğümde o mesaj sesinin beni uyandırmasını çok seviyorum o yüzden :)

Gelelim fotoğrafa.. Aslında hafta sonu ODTÜ Bilim ve Teknoloji Müzesine gitmiştik. Tabi kapı duvar. Zaten benim maksatta orda birkaç kare çekebilmekti. Modum çok yüksek gittim ama tipik bir terazi olarak fıs olup döndüm :) Nedenine gelirsek.. Ben istiyorum ki fotoğraf çekerken kimse aceleci davranmasın, etrafta da kimse olmasın. Ama ne mümkün !! Yine otuz bin düğün alayı, beş damat, beş gelin sıraya dizilmişler :) Hayır birde tam bir yerde poz vereceğim nasıl oluyorsa fotoğrafçılar benim durduğum yere göz dikiyorlar. Beni popolarıyla hafiften hafiften ite ite diskalifiye ediyorlar :) Şu evlenme sezonu bitsede rahat rahat bir foto çeksek yahu !! Neyse efenim hal böyle olunca ben pozları bir vermişim sanırsın zorla çekmiş Evren beni. Ruhsuz, bitse de gitsek modunda. O yüzden de aralarından en sağlıklı fotoğrafı seçmem zor olmadı :) Bakın yandan profil :) Gayet bakmıyorum objektife, güzel yani :)

Bu aralar buralarda olamıyorum çünkü hep bir dışarda olma durumum var. Sizleri özledim özlemesine de bu ayrılık biraz iyi oldu. Durup düşündüm her blogger gibi :) Zaman zaman "Napıyorum ben yaaa? Blogda neymiş? " dediğim oluyor ama merak etmeyin yakında döneceğim :) Şimdilik bu kadar :) Herkese iyi haftalar...

17 yorum:

  1. Son paragraf benide sarıp sarmaladı bugünkerde hayırlısı bakalım ;) öperim kuzuuuu kolaylıklar dilerim işlerinde :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. napcaz bu kafadaki gel gitleri :) sen bir çözüm buldun mu payetcim ? bulursan banada söyle :) teşekkür ederim canım sana da bana da herkese kolaylıklar :)

      Sil
    2. Canim istedigi zaman canimin istedigi konuyu yazicam yavru canim istemiyorsa yazmicam. Eski postkarida silicem oyle daha mutlu olucam galiba .

      Sil
  2. Bence gayet de basarili bir foto olmus, yine her zamanki gibi güzelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok teşekkür ederim. bu güzel yorumlarınla her zaman moralimi yükseltiyorsun ;)

      Sil
  3. fazla özletme kendini! ;)

    YanıtlaSil
  4. heyyyyyyyyyyyy foto sahane ama son yazdıgım blog keyıf ve hobı ılerısı ıcın gunluk...ozletme olur mu

    YanıtlaSil
  5. Rüyana hayır olsun canım.

    Foto çok güzel, ben artık etraftakileri takmıyorum foto çekilirken, ama senin durumun biraz farklı tabi, azcık itmeler filan yer ver dercesine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha evet aynen öyle oldu :) hayır yazın başından beri bu olayı yaşadığım için parklarda falan o yüzden biraz fenalık geldi :) yoksa bende gelin oldum bilirim o telaşları :) çok teşekkür ederim

      Sil
  6. normal canim bazen insan "gercek" hayatada yogunlasmasi gerekiyor veya istiyor, ama artik teknolojide gercek olmus durumundaki, bloglarda bir parcamis oldular :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım aynen katılıyorum. bir süre sonra insan kendini sanal dünyaya epey kaptırıyor ama gerçek dünyada bizi mi bekliyor ne :)

      Sil
  7. Fazla özletme kendini cnm:))))) postlarına, tarzına bayılıyorum ben!
    bu ara benim de hep bir yoğunluk hep bir kalabalıkta foto çekilme olayı.... modunu hiç düşürme ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm çok teşekkür ederim :)) bu yorumlar nasıl güzel moral oluyor bana bir bilsen :)

      Sil
  8. fotoğraf çekilmeyi bazı insanların zorlaştırdığı bir gerçek, özellikle eline çekirdeğini alıp bakmadıkları kalan insanların, ben artık alıştım onlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha :)) evet aynen öyle ! ama düşünüyorum mesela benim bloglardan haberim olmasaydı, böyle orda burda devamlı kendi fotosunu çektiren birini görseydim bende bakıp napıo bu ya diyebilirdim :)

      Sil