3 Eylül 2014 Çarşamba

TATİLİN İKİNCİ HAFTASI



Tatil postlarına kaldığım yerden devam ediyorum. İlk bir hafta Belek'teydik. Dün koyduğum post Belek'e aitti yani :) Ardından Kalkan'a doğru yola çıktık. Geze geze gitmek çok keyifli ama hava sıcakken benim için antik kentler falan çekilmez oluyor. Bir de iki gün orda kal bir gün burda derken eşyalar başınıza dert oluyor :)


Belek'ten sonra ilk istikamet Olimpos oldu. Fakat bayağı uzağa parketmişiz ve öğlenin 12'si falan. Hava 44 derece. Git git bir türlü bitmiyor. Bayılacağım yani o derece :) Neyse Allah'tan ayılıp bayılmama ramak kala Olimpos'u gördük çok şükür :) 
Gün içerisinde epey yer gezdik. Onlardan biride Saklıkent'ti.
Cennet gibi bir yer :)



Kaş'ın eşsiz manzarasıyla karşı karşıya kalınca nutkum tutuldu. Akşam konaklamayı Kalkan'da yaptık ve ertesi gün Didim'e doğru yola çıktık.



İşte Apollon tapınağı ve kendini bir Indiana Jones zanneden Belçim :)







Didim'de antik kentleride gezdikten sonra aynı gün içerisinde Kuşadası'na doğru yola çıktık ve iki günde orada kaldık. Ayrıntılar ve tatilin devamı yarın blogda ;)

23 yorum:

  1. Bir yerlere uğraya uğraya tatil yapmak çok güzel ama bir o kadar da yorucu. Biz de İzmir'den başlayıp Kaş'a kadar gidecektik ama ben sıcağa dayanamayınca son durak Bodrum oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında bir süre sonra bünye alışsada yorucu olduğunu kabul ediyorum. Ama böyle şeyleri de gençken yapmak lazım galiba ;)

      Sil
  2. Helenistik dönem benim için bir bağımlılık olduğundan sanırım sıcaklık kaç olursa olsun ben varım :)
    Görmediğim antik kent yok bu yüzden ama fark ettimde giydiğin elbise indiana jones filmlerine yaraşır olmuş gerçekten :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayh ne kadar güzel :) o sıcakta bende de sizin ki gibi bir azim olsaydı keşke ama bazı yerlere sırf eşim istiyor diye gittim çünkü sıcak beni gerçekten çok zorladı :)

      Sil
  3. ayy çok beğendim ben bu resimleri malum kız güzel olunca :D :D didim'e gitmek gerek vallahi çok öptüm :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim :) aslında bilmediğimiz, görmediğimiz o kadar çok yer var ki, keşfetmek lazım ;)

      Sil
  4. Fotoğraflar çok güzel, iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  5. İkinci bir tatil istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm , sonbaharı ankarada bırakıp yaz ı olan bir şehire yazın son demlerini tatmaya gitmek istiyorummmmmmmmmmm.... Fotolar müthiş kuzum :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırsatını bulursan git vallahi ama Ankara'da sonbaharda güzel olur yahu onuda unutma ;)) çok teşekkür ederim payetcim :)

      Sil
  6. hahaa canimmmm cok güzel cikmis fotogralar, harika manzaralar!!! Su basinda sapkayla seni kendime benzettim, cok benzer bir fotografim var benimde öyle, görmek istersen gösteririm sana, süpersin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa gerçekten mi ? bak şimdi çok merak ettim o fotonu gerçekten :) görmek isterim tabiii :)) teşekkür ederim canım

      Sil
    2. bana bir mail atarmisin vivamakyaj@web.de´ye ordan sana göndereyim :)

      Sil
  7. harika fotoğraflar bayıldım:)

    YanıtlaSil
  8. Ya fotograflara bakinca icim huzurla doldu, denizin verdigi huzur bambaska. Bayildim fotograflara!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum. bir deniz bir de yeşil alanlar böylesine huzurlu kılıyor zaten insanı :) teşekkür ederim canım :)

      Sil
  9. Nice hat... have fun!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel bir tatil, ben bu yaz denize giremedim bile :( ayrıca Belçim Jones'u çok beğendim, diğer detayları da merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, sana da bir daha ki sefere güzel bir tatil nasip olur inşallah o zaman :) haha Belçim Jones'tan sevgiler o zaman :))

      Sil
  11. Şapkan ve kıyafetin çok hoş, yine çok güzel kareler canım. Öptüm..

    YanıtlaSil