30 Aralık 2014 Salı

BU AY EVİM DERGİSİ'NDEYİM :)

2014'ün son pazartesi gününden herkese merhabaaa :)) Hayatımın değişik safhalarının bir arada toplandığı, iyisiyle kötüsüyle bir yılı geri de bırakırken, bu yılı benim için özel kılacak birşeyler oldu bu son ay :) Geçen gün de bahsettiğim gibi iki projem Ocak ayı Evim Dergisi'nde yayınlandı :))

Dergiyi elime ilk aldığımda sanki bir başkasının yaptığı çalışmalara bakıyormuşum gibi hissetsem de en yoğun duygum şüphesiz mutluluktu :))

Bu güzel haberi sizlerle paylaşmaktan da sizlerin güzel dileklerinizi okumaktan da çoktan mutluluk sarhoşu oldum :) Şimdi gönül rahatlığı ile Ocak ayına bir selam çakıp 2014'e veda edebilirim sanırım :)

Siz Ocak sayısını okuyun bakalım Şubat ayında neler olacak der ve hemen kaçarım :))

Herkese iyi haftalarrrr :))


49 yorum:

  1. Tekrar tebrikler Belçim'cim :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir duygudur kesinlikle. Tebrikler
    Bende bloğuma beklerim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ederim, dergiyi alıp inceleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. Canim benim tekrar tebrik ederim, cok sevindim! Basarilarinin devamini dilerim. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Eylemcim :)) umarım başarılarımız böyle katlanarak devam eder canım :)

      Sil
  5. Kuzummmmmm bu guzel basarili haberlerinle daha cooook karsilasacagizzzz eminim bnnn tekrardan tebrik ediyoruuummm.yetenek abidemmm :*****

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Payett çok teşekkürler :) İnşallah kuzum hep böyle güzel başarılarımız olur da hep beraber paylaşırız :)

      Sil
  6. Tebrikler Belçim, hadi bakalim devami gelir insallah

    YanıtlaSil
  7. Dergiyi ,Yurt dsinda oldugum icin maalesef inceleyemeyecegim...Tebrikler,güzel projelerinin devamini merakla izleyecegim.Yeni yila bomba gibi giris yapticak motivasyon olmus :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun :) Güzel düşüncelerinizi,yorumlarınızı paylaşmanız, mutluluğuma ortak olmanız yeter :)) Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  8. canım bilmem söylememe gerek var mı ama harikasın !!! o kadar güzel bir haber ki bu ben bile heyecanlandım :)) hemen gidip aldım dergiyi ve senin yaptığım şahane şeyleri gördüm. tebrik ediyorum :) umarım başarılarının devamı katlanarak gelir :) Şubat demişsin herhalde şubatta da bizi bir sürpriz bekliyor :)) dört gözle bekliyorum Belçimcim :) sevgilerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Feride :)) dergiyi gidip almış olman bile beni o kadar mutlu etti ki ! Beğenmene ayrıca sevindim :) Bakalım var birşeyler gibi :)) tekrar çok sağol :) sevgilerr

      Sil
  9. :)) hakediyorsun zaten ! Cok tebrık ederım canım :)

    YanıtlaSil
  10. Belçimcim ne kadar sevindim anlatamam :) Şimdi hemen gidip alacağım dergiyi ve kahvem eşliğinde okuyacağım :)) çok tebrik ederim, harika birşey başarmışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayhh ne güzelll :))) keyifli kahveler o zaman :) çok teşekkür ederim :)

      Sil
  11. tatlim tebrik ederim, cok yerinde olmus bence calismalarinin dergide cikmasi, fotograflar ve yaptigin seyler cünki hic dergilerdekilerini aratmiyor zaten cok kaliteli ve cok güzel oluyorlar. 2015 yili icin herseyin en güzelini dilerim, saglikli ve mutlu bir yeni yil hepimiz icin insallah ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm çok teşekkür ederim ne güzel şeyler söylemişsin öyle :) kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte, ama yaparken çok mutlu oluyorum. belki her şey bunla alakalı :) birşeyi yapmaktan ne kadar zevk alırsan o kadar güzel oluyor her şey sanırım :)) bende sana ve ailene güzel bir yıl diliyorum şimdiden :)

      Sil
  12. Tebrikler... basarilarinizin devamini dilerim:)
    Zerrin

    YanıtlaSil
  13. Aaa bu projeler çok dikkatimi çekmişti demekki sana aitmiş Belçim, ne güzel bir haber hatta denemeyi bile düşünüyorum tabi yapabilirsem :) çok tebrik ediyorum senin adına çok sevindim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ne güzel bir yorum çok mutlu oldum beğenmenize :)) Tabi ki yapabilirsiniz siz de harika şeyler yapıyorsunuz :)) çok teşekkür ederim :))

      Sil
  14. merhabalar :) bende dergiden görüp hemen geldim blogunuza. harika şeyler yapıyorsunuz :)) devamını sabırsızlıkla bekliyorum :) sevgiler ve iyi yıllar :) esin

    YanıtlaSil
  15. İlk projene bayılmıştım zaten :) kara tahta boyası ile yapılanları hep çok klas bulmuşumdur. Adını dergide görmek beni de çok mutlu etti, ayrı bir zevkmiş canım tebrikler güzel haberlerini hep beklerim vee tabi ki böyle güzel fikirlerini bizlerle paylaşmayı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm cok tesekkurler Sezencim :) bu guzel yorumlar beni daha da motive ediyor :)) ins paylasmaya devam edecegim :)) iyi yillar canim

      Sil
  16. Çoook güzel bayıldım ikisinede :)
    Ben dergilerin senin gibi titiz ve zevkli çalışan birde üstüne böyle fotoğraflayan birinin peşini bırakacaklarını düşünmüyorum zaten :)
    Başarılarının devamını diliyorum canım :)
    Musmutlu yıllar sana ve eşine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tulay Hanim yine o muthis yorumlarinizdan biri ile gunume nese kattiniz, cok tesekkur ederim :)) Size de ailenizle ve sevdiklerinizle guzel bir yil diliyorum :))

      Sil
  17. Çok çoook tebrik ederim, başarılarınızın devamını dilerim:)

    YanıtlaSil
  18. Tebrik ederim. Ayrıca şişeler acayip şık olmuş, bayıldım. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  19. Canım çok tebrik ederim! Gerçekten çalışmalarının hayranlarından biriyim ben de:)))) Başarıların daim olsun ocak sayısına bakıcam senin için:))

    YanıtlaSil
  20. Bahsettiğiniz çalışmalara bakmak için dergiyi aldım, çok başarılı çalışmalar tebrik ederim, başarılarınızın devamını dilerim sevgiler:)

    YanıtlaSil