17 Aralık 2014 Çarşamba

MURPHY'S LAW AND NEW YEAR PREPARATIONS



Uzun zamandır ortalıkta olmamamın acısını birkaç küçük yılbaşı projemle çıkarmak istedim :)) Fakat havanın kapalı olması, ışık bulma çabalarım ve tripodumu evin içinde kaybetmem ( bilin bakalım noldu ?? çekim bitti tripod bulundu !! Tam bir Murphy yasası ) fotoğrafları biraz kötü etkiledi :( 


Yılbaşında bütün aile bizim evde toplanmaya karar verdik :) Bende herşey güzel, özenilmiş aynı zamanda eğlenceli olsun istiyorum. O yüzden bu minik fikir geldi aklıma :) Yılbaşında komik fotoğraflar çektirip eğlenmek için ideal. Yapılışı ise çok basit. Alın bir beyaz karton, üstüne çizin ne istiyorsanız dudak, bıyık.. Boyayın, kesin bir güzel ve bildiğiniz çubuk şişleri yapıştırın kenarına :)) Nasıl beğendiniz mi ?

Bu arada bu uzun aradan dolayı özür diliyorum. Çok şükür vizeleri atlattım :) Sizlere de hiç uğrayamadım. Arayı kapatmaya çalışacağım. Umarım herşey yolundadır herkes için :)

Herkese iyi haftalarrr :)








14 yorum:

  1. Yaa gerçekten eğlenceliler! Ve güzel fikir olmuş. Ellerine sağlık Belçim'cim. :)

    YanıtlaSil
  2. Özlettin kendini! Yine yaraticiligin hat safhada harika olmuslar, cok eglenceli bir fikir!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa bende çok özledim sizleriii, yazılarınızı, bloglarınızı :)) Canım benim çok teşekkür ederim, öpüyorum kocaman :)

      Sil
  3. Yerimmm tipiniiiiiiii :)
    İnsallah vizelerde bomba gibi gecmistir opuyorummm :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım payetcimmmm :)) İyi geçtiler kuzum çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. harika fikir, esimin dogumgunu için yapmistim bunlardan ve bir de cerceve. çok eglenmistik dudaklar biyiklar ve harika fotograflar cikmisti ortaya, insallah siz de cok eglenirsiniz ve unutulmaz bir yilbasi olur, simdiden mutlu yillar, yeni yilda da takipteyim, bana da beklerim, sevgiyle bye bye!

    Sulti's
    http://asulti2000.blogspot.fr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz :)) evet bende eğlenceli olur diye düşündüm. hem işin içinde kendi emeğin olunca daha güzel oluyor sanırım :)) çok teşekkür ederim :) sizlere de ailenizle eğlenceli güzel bir yeni yıl diliyorum. ziyarete geleceğim :)

      Sil
  5. ne güzel ailece yılbaşı kutlaması , şimdiden iyi eğlenceler tüm ailene ve sana tabii ki :)
    süsler çooook cici olmuş seçim yapamadım hepsini beğendim ben , Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokk teşekkür ederim Tülay hanım :)) bende size harika bir yılbaşı diliyorum :)

      Sil
  6. ah sonunda geri döndünn özleddimm yazılarını senii :) harika olmuşlar hele ki bıyıklı olana bayıldım :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm :) bende sizleri çok özledim gerçekten. neyse kavuştuk :)) çok teşekkürler tatlım, hepinizi ziyarete geleceğim :)

      Sil
  7. Ayyy çok eğlenceli olmuş:)))) bayiliyorum yaraticiligina! Bu aralar keşke biraz da ben DIY yapsam :p ellerine saglik cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım çok teşekkürler :)) bazen öyle bi durağan zaman oluyor sklıyoruz herhalde sonra tekrar kafada projeler projeler :)) yaparsın yani ve biliyoruz seninde ne kadar güzel şeyler yaptığını ;)

      Sil