24 Aralık 2014 Çarşamba

SEKER HAMURU


Yilbasi yaklastikca benim de telasim artiyor :) Sevdiklerimizle beraber olacagimiz bu yilbasinin her aninda kendi dokunuslarimin olmasi icin epey calisiyorum.


Seker hamurunu hepiniz biliyorsunuzdur :) Yilbasi icin cupcakeler hazirlamaya karar verdigimden beri aklimda seker hamuru vardi. Soyle mini mini cam agaclari yapmak istedim ama o kadar kucuk bir kalip bulamadim. Kartondan kendim yaparim dedim, bu sefer de karton cok cabuk deforme oldu :( Bende careyi boyle bir sekil yapmakta buldum. Seker hamurlarini minik minik yuvarlayip, yassilastirdiktan sonra kurdan ile uzerlerine minik cam agaclari cizdim. Sonuc hosuma gitti ama esas mutlulugu cupcakelerin uzerinde gorunce yasayacagim sanirim :) 
Herkese guzel bir gun diliyorummm..





13 yorum:

  1. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun canım valla çok şekerler :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. tesekkur ederim canimm :) nerelerdesin ?? ozlettin kendini :)

      Sil
  3. Çok tatlı görünüyor, siyah - beyaz tabakla uyumları da mükemmel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim :) tabagimi begenmeniz ayri bir mutluluk verdi :) kendi yaptiklarim hep en kiymetli :)

      Sil
  4. süper fikir, eminim cupcakeler harika olacak :)

    YanıtlaSil
  5. ayyyy bu tatlı rengi nasıl buldun çok tatlıymış cnm:))) bu arada ben bu kurabiyelerin sadeliğine ve doğallığına bayıldım çok detaylı değil çok şeker ellerine sağlık! şimdiden iyi yıllar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlim pasta malzemeleri satan bir dukkandan buldum. aslinda daha koyu yesil istemistim ama bunu bulabildim; hosuna gitmene sevindim :)) bende guzel bir yil diliyorum sana en sevdiklerinle :)

      Sil
  6. Müthis görünüyorlar, yiyesim geldi valla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence sadece goruntu de kalsin :) bende zaten susleme amacli kullanicam kimseye yedirtmeyecegim tatlim cunku boyle gida boyasi iceren seylere pek guvenemiyorum :(( ama haklisin goruntu olarak ye beni diyor :))

      Sil
  7. Şeker hamurları çok şeker olmuş :)

    YanıtlaSil