28 Ocak 2015 Çarşamba

SANATSAL ÇERÇEVELER


"Love, Eat, Pray " yazan çerçeveyi çok önceden yapmıştım. Bakmak isterseniz şurdan ulaşabilirsiniz.


Uzun zamandır yatak odamızı yeniden dekore etmek istiyorduk. Bunun için işe önce duvarlardan başlayacağım. Bir duvarı vizon ya da koyu gri renk yapmayı düşünüyorum. Bir yandan da kafamda başka fikirler de var. O fikirlerden bir tanesi de işte bu çerçeveler. İkea'dan daha önce aldığım bu siyah çerçeveleri bir türlü değerlendirememiştim. Geçen gün sevgili Cafe Nohut'un sayfalarında dolaşırken Art Deco'nun cam kontür boyasını görünce aklıma bir fikir geldi :) 

Malzemeler;  istediğiniz renklerde karton (ben siyah, gri ve beyaz tercih ettim), makas, yapıştırıcı, dore ve lame art deco boyaları.

Siyah kartonu çerçevenin içine sığacak büyüklükte kestim ve üzerine lame ve dore art deco boyaları ile zigzaglar yaptım.





İkinci çalışmada ise gri kartonu çerçeve büyüklüğünde kestikten sonra, kenarlarını beyaz ile tamamladım ve siyah kartondan minik kalpler kesip yapıştırdım.





Umarım hoşunuza gitmiştir bu çalışmalar :)) Herkese güzel bi gün diliyorum :)



10 yorum:

  1. bence cok modern ve güzel çalışma olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Bu sirin kalpli cerceveyi pinterestte gorup bayilmistimmmmm :) seninki cok daha hos olmussssss yetenek abidem :*** ellerine saglikk <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Payetcim ben de ikea da kelebeklilerinden gormustum ordan yola cikarak olusturdum kalplileri. Demek pintereste de var, belki baska cesitleri de vardr bende bakim ;) tesekkur ederim canim ;)

      Sil
  3. Kalpli olan çok güzel olmuş ;)

    YanıtlaSil
  4. cok guzel olmus evını boyle kendı emegınle suslemen ayrıca guzel tebrık ederım canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Ecemcim ;) evet evde kendi yaptigim seyleri kullanmak cok keyifli ve kiymetli ;)

      Sil