20 Ocak 2015 Salı

THINGS I LOVE



Biliyorsunuz artık bende şubat tatiline girdim :) Sınav dönemi yoğunluktan bloga pek uğrayamadım ama kısaca özet geçmek isterim neler yaptığımı :) Her öğrenci gibi (hele de benim gibi iki sene ara verip tekrar master için dönülmüşse) sınav zamanları sancılı geçti. Sancılı derken kendi kendime yaptığım stresten :) Yoksa herşey yolundaydı :)

Daha önceden de söylediğim gibi ailelerimizle çok güzel bir yılbaşı geçirdik ve yılbaşından hemen sonra benim finallerim başladı. Hava bir soğudu anlatamammmm.. -17 derece gösteriyordu ve ben kombiyi son seviyeye getirip, marul gibi giyinip ders çalışıyordum :)) Ardından lapa lapa kar yağdı her yerde olduğu gibi :) Yine çocuklar gibi şeniz kar yağınca, bazı duygular hiç mi hiç değişmiyor sanırım :) Ne sınavı yaaa diyerek kendimi dışarı attım eşimle :) Önce bir güzel kar topu savaşı, ardından uzun bir yürüyüş.. Sonra aklımıza bizim köşedeki kestaneci geldi. Koşa koşa sıcak kestaneleri almaya gittik, ellerimi onlarla ısıtarak eve döndüm :) Şöminemiz yok diye keyif yapmayacak değiliz yaa ! Sarındık battaniyelere, mumlarımızı yaktık, balkonun ısıtıcısını çalıştırdık, elimizde sıcak şaraplar, önümüzde kestanee.. Ohhh hayat bize güzeldi :) Sonra sınav sınav sınav ve işte burdayım :)) Bu küçük özetten sonra sanırım artık bu sevdiklerim kısmına geçebilirim :)

Evet bu ay sevdiklerimde ilk sırayı sonunda almayı başardığım !! ear cuff geliyor. Modası geçse de geçmese de ben bunları sevmeye devam edeceğim sanırım :)

Bir diğer sevdiğim şey bu minik kuş formlu bardak işaretleyiciler :) Görür görmez bayıldımm. Paşabahçe'den bulabilirsiniz :)




Maison Française Dergisi'ni zaten her ay takip ediyorum ama eğer bu dergiyi takip etmemiş olsaydım ve rafta görseydim bu ay sırf bu mükemmel kapağı için alırdım. Bakar mısınız ne kadar şık ! :)


Evde yine bazı değişiklikler yapmaya karar verdim ( onları sonra anlatacağım). Bu küçük köşede o değişikliklerden nasibini alanlar. Bu köşede iki büyük şamdan ve bir sepet vardı hepsi çöpe gitti :)) Yılbaşından kalan kozalakları, iki el fenerini ve yeni aldığım mumluğu bu köşeye koymaya karar verdim :)


Ve son olarak yine takı işlerine el attım :) Bu aralar sıkıldığım kolyeleri bilekliğe dönüştürmekle meşgulüm :)


Sizlerde ne var ne yok ??

10 yorum:

  1. Yine cok yaratici seylerle mesgul olmussun tatlim cok güzel ve sicacik bir post olmus! Ellerine saglik. :)

    YanıtlaSil
  2. tatlıım yaratıcılığın baya harika senin :) emeğine sağlık çok öpüyoruum :)

    YanıtlaSil
  3. Yaratıcı kimliğin yine iş başında :)
    Ne güzel geçmiş günlerin , bizde bol bol fırında kestane yaptık , iyi gitti beyazla yani karla :))))
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohh afiyet olsun size de :) kestane kebap yemesi sevap demişler :)) sevgilerr :)

      Sil
  4. Nice earring!
    Love the glass you drinking your tea :)

    YanıtlaSil