28 Nisan 2015 Salı

COFFEE TIME



Guzel bir mola vermisken ve almisken elime guzelim Turk kahvemi azicik sohbete geldim bende. Bu aralar yoklugumu farkeden ve beni soran insanlar var cok sukur ki bende kucuk mini bir aciklama yapmak istedim :) Biraz yogunum sadece. Yaklasik olarak haftada iki bilemediniz uc sunum falan yapiyorum. Devamli ekstra birsey dahil oluyor ve de bu sunumlara. Anlayacaginiz yuz parcaya ayrilmis haldeyim ama enteresan bir sekilde acayip cool ve rahat tavirlar icindeyim. Demek ki panik yapmadan da birseylerin yetistigini ogrenmisim :) Tabi araya kattigimiz olmazsa olmaz seyahatlerimiz var bir de. Yanlis anlasilmasin gayet memnunum bu kacamaklardan. Sadece devamli plan program halindeyim o kadar :) Hal boyle olunca son zamanlarda bloga cok ugrayamadim ama sanmayin ki projeler bitti. Benim hic projem biter mi ? :) Hafifledigim an projeleri bir bir paylasacagim sizlerle. Cok cok guzel fikirler var cunku kafamda ve sizleri de dahil etmek isterim bu fikirlere :) Hersey hallolur yeter ki saglik olsun diyorum. Hadi bakalim kahve molasi bitti, herkese guzel bir gun diliyorum :)





7 yorum:

  1. Malesef bende öyleyim şusıralarda, zarzor bakabiliyorum hızlı hızlı blog kontrollerı falan :/ afiyet olsun tatlım canım kahve çekti gidip bnde içicem şimdi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazen oyle ust uste geliyor iste hersey :) sanada afiyet olsunn

      Sil
  2. Bakis acin cok güzel Belcim'im, ne kadar söylesem az gelir herhalde. Fotograflar, fikirler, planlar, projeler. Missss :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canim benim ya cok tesekkur ederim. o senin guzel bakis acinin guzel dusunceleri :)

      Sil
  3. I want a cup of coffee too.. with a small lukumi ;)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil