6 Nisan 2015 Pazartesi

NEW ANTEROOM DECORATION



Herkese merhaba :)) Antre dekorasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Mesela antre dolu dolu mu olmalı, yoksa sade ama hoş detaylar mı barındırmalı ? Bu denge bence tamamiyle sizin zevkinize ve tarzınıza kalmış. Ama bana soracak olursanız antreyi sıkış sıkış yapmanın pek bir anlamı yok. Çünkü antre konum itibariyle misafirlerin karşılandığı ve uğurlandığı  evin en işlek yeri. İşte bu bilgiler çerçevesinde bende antremize yeni bir hava katmak istedim. Baştan söylemeliyim ki buranın henüz işi bitmedi ama belki sizlere de fikir verir diye paylaşıyorum.


Neler yaptığıma gelecek olursam.. Yatak odamızda duran deri, kahverengi puf bir zamanlar burda duruyordu. Ama biraz fazla yer kapladı ve pek amacına hizmet etmedi. O yüzden ona odamızda daha güzel bir yer buldum ve aslında önceden odamızda duran bu tabureyi de antreye getirdim. Değiş tokuş yani :)

Daha önceden Ikea'dan aldığım bu aynaları çoktan yapıştırmıştım duvara ama biraz yukarı yapıştırmışım. Bu durumu dengelemek için ya gidip Ikea'dan bir set daha ayna alıp devamına eklemem gerekiyordu ya da taburenin üzerine birşey koyarak aradaki duvar mesafesini kapatmam lazımdı.

Hımm birde şemsiyelik meselesi vardı, uzun bir süre arayıp bulamadığım.. İşte tam o mu bu mu derken H&M home'un Ankara'ya açılması ile bu telden sepeti bulduk :) Şemsiyelerimiz zaten küçük bunun içine rahatlıkla sığabilirdi. Hatta gördüğünüz gibi ben bir süre sonra şemsiyelerin yanına renkli atkılarımı da kıvırıp koydum :)

Ardından yine bir gün bizim parkta gezerken köşede budanmış olarak duran bu kırmızı çalıları farkettik. Kim ne der pek umursamadan çalılara daldık ve düzgün olanlardan biraz topladık. Kavanozun içine kozalaklarla ve tarçın çubukları ile birlikte çalıları da yerleştirdim. Çok önceden Yargıcı'dan aldığım kuşları da dallara iliştirdim.

Fakat tabi tüm bunları yaparken aklıma bir fikir geldi :) Bu dalları daha da canlandırmak için buraya bir kaç kuş daha lazımdı. İşte bunun için biraz beklemeniz gerekecek :) Yetiştirebilirsem bu hafta bloga koyacağım.

Duvarın hemen karşısına da boş kalmaması için Ikea'dan aldığımız bu büyük tabloyu astık.

Şimdilik bu kadar.. Umarım sizlere de fikir vermiştir yaptığım şeyler. Herkese iyi haftalarr :)












10 yorum: