13 Mayıs 2015 Çarşamba

SUNUM ÖNEMLİDİR



Sunum lezzetli bir yemegi iki kat lezzetlendiren unsurdur benim icin. Ozellikle eve misafir gelecegi zaman, hafta sonu esimle kahvalti yapacagimizda ya da aksam yemeklerinde olabildigince ozenli olmaya calisiyorum (tamam bazen konsept uyduracagim diye kafayi yiyorum o ayri :)) Hosuma gidiyor cunku bir baskasinin yuzunde olusan tebessum. Karsi tarafa deger verdigini anlatan en guzel mesaj sanirim. Ama is kendime geldi mi olaylar bir anda degisiyor. 'Ya simdi kim ugrasacak ?! Atistir surda iki dakika olsun bitsin' e donusuyor. Kendime cok kizsamda bu huyumdan bir turlu vazgecemedim. Annem derdi hep sen yanliz basina yasasan peynir ekmekten baska birsey yemezsin diye. Allahtan evliyim :)) Halbuki ayni ozenin belki iki katini kendime gostermem lazim. Bu emegi kendimede vermeliyim. Iste bu post kendime bunu defalarca hatirlatabilmek icin yazildi. Sizde durumlar ne ? Benim gibi misiniz yoksa kendinize de en az misafire gosterdiginiz kadar ozen gosteriyor musunuz ?







5 yorum:

  1. Tek yiyorsam ayaküstü atıştırırımmm :) Kıvançlaysam çok özeniyorum ama ben çabuk sıkılırım düzene girer mi bilmem :)))))) Evlenince yaşayıp görcez sonuçta vaad vermiyorum hahahah :)))))

    YanıtlaSil
  2. Love the roses design on that plate... so romantic!

    beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  3. Harika bir post olmus yine Belcimim, fotograflarda da yine görselligi konusturmussun. Kendine özenmeme konusunda ben de öyleyim, 'kim ugrasacak' düsüncesiyle hemen atistirir gecerim. Ama misafirlerde bir o kadar da özeniyor insan, her seyin dört dörtlük olmasini istiyor. Bu özeni kendimize de göstersek keske, ama zaman degerli. :D

    YanıtlaSil
  4. harika bir yazı fotoğraflar zaten muhteşem:) tebrikler ... ben blogger keşif etkinliğinden geliyorum bloğunuzu takibe aldım bende bloğuma beklerim:))
    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Tabağına bayıldımmmmmm cnm! ayrıca bence senin sununların da çok güzel:)))

    YanıtlaSil