26 Haziran 2015 Cuma

COTTON BOX




Geçen gün bahsetmiştim yeni birşeyler peşindeyim diye. Çok detay vermeyeceğim ama 9 günlük bir eğitime başladım. Belki daha sonra bahsederim detaylardan. 

Sabah 07:00'de çıkıp akşam 17:00'de eve girdiğim için, eve geldiğimde çok yorgun oluyorum. Bir de üzerine oruç beni epeyce zorladı bu aralar. Sabah 7'de kalkmayı unutmuşum resmen ! Okula gidip gelirken de en erken 08:30-09:00 arası kalktığım için sorun olmuyordu. Ama dediğim gibi hem erken kalkma, hem sahur. hem oruç hepsi birleşince uykusuzluk ve açlık arasında gidip gidip geliyorum. Neyse çalışan-çalışmayan, oruç tutan herkese Allah kolaylıklar versin :)

Haftaya eğitim bitince rahatlayacağım ama size günlük yaptığım şeyleri post edebilmek için hafta sonu çalışıyorum genel olarak. Kafamda çok fazla şey var sizlerle paylaşmak istediğim. Özellikle balkon mevzusu ! Bir an önce tamamlayıp paylaşacağım sizlerle.

Bugüne gelecek olursak sizlere çok kolay ama şık olduğuna inandığım, üstelik ucuz bir proje sunmak istedim. Daha önce bu küçük dome kapları reçellik olarak kullanıyordum ama pek kullanışlı olmadı. Meğer asıl görevleri limonlukmuş :)) Bende dedim ki bundan güzel pamukluk olur bence. Hem dolaplarda poşet içinde duran pamuklarda derli toplu durmuş olur.

Bu küçük dome kaplardan Paşabahçe'de bulabilirsiniz. Sonra bu kapların üzerine pamuk ve kulak çubuğunu ifade edecek yazılar hazırladım ingilizce olarak. Bunun için iki program kullandım. Birisi Picart, diğeri de Bestfont. Her iki programıda Google Play Store'dan bulabilirsiniz. Yazılarımı hazırladım. Tabi o mu güzel bu mu derken ben birkaç çeşit hazırladım ve çıktılarını aldım. Ardından da dekupaj tutkalı ile yapıştırdım. Ve şu gördüğünüz ip ile kenarlarını süsledim. İşte bu kadar !

Dekupajla falan uğraşmak istemezseniz bu yazıları etiketlerin üzerine de bastırabilirsiniz aslında. Şimdi yazarken geldi aklıma :) Size kalmış artık. 

Herkese çokk güzel bir hafta sonu diliyorum, bol dinlenmeli ;))








13 yorum:

  1. bunca yoğunluğun arasında yine harikalar yaratmışsın canım ellerine sağlık allah kolaylık versin bu yoğun günlerde:)

    YanıtlaSil
  2. Nice!

    Have a lovely weekend :)
    beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  3. Harika olmus yine ya, cok orjinal bi fikir! :)

    YanıtlaSil
  4. çılgın gibi akrilik kutulardan aramaya gerek yokmuş meğer :)) ellerine sağlık süper

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akrilik kutu dediginiz plastik kaplar mi ? Ah evet bencede ben el altindaki herseyin degerlendirilmesinden yanayim acikcasi :) iste benim kavanozlarda bir zmnlar recellikti :)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş,bu ara bu tarz bir ürün arıyordum.Şimdi kendim yapıcam fikir çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Super tam zamaninda yayinlamisim postu demek ki ! Cok sevindim :)

      Sil