1 Temmuz 2015 Çarşamba

RUNNER VE AMERİKAN SERVİS YAPIMI




Hani balkon çalışmalarıma devam ediyorum ya, hıh işte sıra geldi amerikan servislerle runnera. Bundan 1 ay önce falan Kızılay'a yolum düşünce, aklımdaki malzemeleri almak istedim. Birde toz kumaş boyası almıştım koyu mavi. Aklımda batik runner ve amerikan  servis yapmak vardı. 


Bazen bu aceleciliğim beni öldürecek ! Apar topar balkonu toparlarken nasıl olmuş bilmiyorum ama sanırım toz boyayı atmışım. Hayır parası mesele değil zaten 2 TL birşey ama işte tam o aradığım zamanda yok ya ortada ! Neyse sonra dedim ki aldığım normal kumaş boyaları sulandırsam aynı etkiyi yaratamaz mıyım ? Yok yapamadım. Ama sebebi boyadan değil aldığım kumaştan ! İlla böyle sert, sağlam birşey olsun diye gidip amerikan bezi aldım. Boya biraz zor işliyor ne yazık ki :)

Neyse sonunda aklıma böyle bir fikir geldi. Hani daha önceden aynı metodla yastık yapmıştım. Buradan bakabilirsiniz. 

Kullandığım kumaş boyaları Cadence F-620 Perçem Mavi, F-618 Lavanta Mavi, F-617 Bebek Mavi. Sizinde böyle aralarda evdeki hesabınız çarşıya uymayınca başka birşey uydurun gitsin :)) Anlık çıkıveriyor zaten ortaya ;)













10 yorum:

  1. çok çok güzel olmuş. Bayıldım :) basit ama ne kadar şıkkkk ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) evet kesinlikle yapılışı çok pratik :)

      Sil
  2. Awesome Placemats! Great job once again dear!

    have a lovely new month :)

    YanıtlaSil
  3. bazen doğaçlama yapılan çalışmalar planlananlardan çok daha güzel oluyor sizinki de öyle olmuş çok beğendim bana da ilham oldu :)

    YanıtlaSil
  4. Servislere bayıldım arkadaşım,eline sağlık :-) takip listeme ekliyorum seni:-)beni takip edersen çok memnun olurum canım sağlıcakla kal:-)
    http://www.fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil