8 Ekim 2015 Perşembe

ETAMİN ÇARPI İŞİ


Bundan neredeyse 2 ay önce minik bir prenses dünyaya geldi. Bu minik prenses beni hala yaptı :) Hayatımda ilk kez böyle bir duygu yaşadım. Meğer ne güzel şeymiş hala olmak. Bize çok çok uzakta olsa da hiç bir detayını kaçırmamak için şimdilik bu minnoşun resimleriyle avunuyoruz hergün.

Bende halası olarak küçük kuzuma kalıcı, anlamlı, güzel bir hediye yapmak istedim. Onun için şuan elbette bir önemi yok ama büyüyünce saklar belki diye düşündüm. Ve sonra bu çok hoşuma giden projeyi buldum. Etamini sanırım en son ortaokulda "Ev Ekonomisi" dersinde yapmıştım. Uğraştırıcı birşey olduğunu unutmuşum ama başladığınızda da bırakamıyorsunuz. Kısacası herkes uğraşmaz bununla biliyorum ama bitince gerçekten çok güzel oluyor :) 

Sözü daha fazla uzatmadan görsellere bırakıyorum yeri. Eğer eşiniz, dostunuz ya da ne bileyim çocuğunuz için yaptırmak isterseniz, benimle contact me kısmından ya da bsarieyyupoglu@gmail.com dan iletişime geçebilirsiniz. 
Herkes için güzel bir gün diliyorum :)





6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
    Şu çarpı işine de bir el atasım var ama daha önce hiç yapmadım. Zorlanacakmışım gibi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Patriziacım :) Yok yok sadece biraz göz yoran birşey. Rahatlıkla yapacağından ve çok güzel şeyler çıkaracağından eminim :)

      Sil
  2. Harika olmuşş ellerine sağlık canım :)

    Maşallah Aylin bebeğe ; uzun ,sağlıklı ,mutlu ,huzurlu bir ömür diliyorum ♥️

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş fikir harika :)

    YanıtlaSil