4 Kasım 2015 Çarşamba

GOLD LEAF NAIL ART

Yapı marketlerde en çok hobi bölümünü gezmeyi seviyorum. Çünkü yeni ne çıkmış diye bakınırken aklıma başka başka fikirler geliyor.
Küçükken annemin sıklıkla yaprak varak kullanarak çerçeveler yaptığını hatırlıyorum. O zamanlar oldukça modaydı diyebilirim. Klasik kullanımından uzak bir şekilde kullanmak istedim ben. Aklımda bir dolu fikir var, onları da yavaş yavaş paylaşacağım ama bugün ilk paylaşmak istediğim proje bu nail art projesi.
Siz koyu renk oje üzerine de uygulayabilirsiniz. Ben daha minimal bir çalışma olmasını istediğim için işe iki kat soft renkli bir oje sürerek başladım. Ardından cımbızla minik minik ayırdığım yaprak varakları tırnağımın üzerine yapıştırıp, top coat ile bitirdim. Sonuç benim oldukça hoşuma gitti. Sizler ne düşünüyorsunuz ? :)










4 yorum:

  1. Çok kolay bir yapımı var ve görünüşüne gelirsek MÜKEMMEL! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Evet varak işini bende zor zannederdim ama gayet kolay :)

      Sil
  2. süper olmuş ^^ varak kelimesini çok duymama rağmen ne olduğunu bişmiyorum. aluminyum folyo gibi bir şey mi?

    Nail Art in Wonderland

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Hmm evet alüminyum folyo gibi ama çok daha incesi diyebilirim. Yani o kadar ince ki üfleyince uçuyor :)) Özel bir yapıştırıcısı var normalde. Objelere uygularken önce onu sürüp sonra varakları yapıştırıyorsun. Ben tırnak üzerinde oje kullanarak yapıştırmayı denemek istedim, böyle bir sonuç elde ettim :) Eğer ilgileniyorsan yapı marketlerde ya da hobi ürünleri satan yerlerde bulabilirsin ;)

      Sil