12 Kasım 2015 Perşembe

SUNTADAN KISKAÇLI DOSYA YAPIMI



Başlık için o kadar çok düşündüm ki bir türlü doğrusunu bulamadım sanırım. Kontrplak mı desem sunta mı desem bilemedim. Eğer yanlışım varsa ve bu malzemeyi daha iyi bilen varsa lütfen düzelttirin bana :)

Ben şimdilik ona sunta diyeceğim. Bu küçük suntayı Office 1 Store'da buldum, muhtemelen mimarlar falan kullanıyor sanırım. Aslında benim amacım Pinterest'te sık sık karşılaşıp büyük kırtasiyelerde bulmaya çalıştığım arkası sunta gibi olan kıskaçlı dosyalardı. Çeşit çeşit renkleri var ama benim aradığım gibi yoktu ne yazık ki. O yüzden iş başa düştü diyebilirim. Suntayı ve kıskaçları aldım ve ardından kıl testere ile suntayı iki eşit parçaya bilmeye çalıştım. Pürüzleri yerlerini zımparaladım. Ardından kıskaçları silikon tabanca ile yapıştırdım. İşte oldu bile ! 

Şimdilik yapım aşamasında ama oturma odamızın duvarı için bir şeyler düşünüyorum. Çok yakında da paylaşırım diye umut ediyorum. İşte bunları da orada kullanmayı düşündüm. Yorumlarınızı bekliyorum :)












2 yorum:

  1. Sanırım kontrplak daha doğru, resim altlığı olarak kullananlar da duralit diyor gerçi :)
    Çok sade ve çoook güzel olmuş, kopya çekebilir miyim? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süpersin doğrusunu öğrenmiş olduk böylece :) beğenmene çok sevindim canım, ayh tabi ne demek :) büyük bir merakla bekliyor olacağım seninkileri de :)

      Sil