23 Kasım 2015 Pazartesi

YEDİGÖLLER


Ankara'da bazen her şeyi tüketmişiz gibi bir hisse kapılıyoruz. Sanki gidilecek hiçbir yer, görülecek hiçbir şey kalmamış gibi.. İşte o zamanlar da kendimizi yakın şehirlere atıveriyoruz. Daha önce Abant, Gölcük gezisi yapmıştık ama Yedigöller'e kısmet bu zamanaymış. Sanırım en güzel zamanında gittik. Müthiş bir ahenk, huzur... İnanılmaz bir manzara. Hafta sonu gittiğimiz için oldukça kalabalıktı. Ben böyle huzurlu yerlerin çok kalabalık olmasını sevmiyorum :( Yani şöyle ifade edeyim. Aslında gittiğiniz bu yerler sizin doğa ile bütünleşmeniz, kafa dinlemeniz için gittiğiniz yerler öyle değil mi ? Ama o kadar çok insan seli, o kadar çok gelen tur var ki ! Hele turun biri getirmiş davul zurna.. Yan tarafta mangallar.. Orada orman havası almaya gelmişsiniz ama mangal kokusu soluyorsunuz. Bilmiyorum bana çok yanlış geliyor bu durum. İlla gittiğiniz yerde mangal yapmak zorunda mısınız mesela ? Hazırlayın yanınıza sandviçlerinizi, alın sırt çantanızı.. Bir itiş bi kakış.. Olmuyor biz doğayla bütünleşemiyoruz, deşarj olamıyoruz. Doğanın içinde bir türlü kaybolamıyoruz. Tabi bunları gözardı edin, Yedigöller'e muhakkak ama muhakkak gidin :) En azından bu şahane manzarayı görün.
















6 yorum:

  1. En güzel mevsiminde yedigöller gerçekren :-)

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflara bayıldım! Hepsi birbirinden güzel

    YanıtlaSil
  3. bende ıkı hafta sonra gitmeyi planlıyordum yazını görünce heyecanlandım . iki hafta sonrada hava böyle olurmu acaba .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizden bir hafta önce gidenler biraz üşümüşler sanırım. Biz gittiğimiz de rüzgar vardı ama hava 17 derece civarıydı. Umarım siz gideceğiniz zamanda güzel olur hava. Şimdiden keyifli geziler :)

      Sil
  4. umarım :) teşekkür ederim

    YanıtlaSil