17 Aralık 2015 Perşembe

COOKLIFE FOOD, LIFESTYLE & PEOPLE


 Bu aralar benim keşif zamanlarım sanırım.. Bundan birkaç hafta önce şahane bir blog keşfettim, sevgili Ersin'in http://ifyouwanttobeall.blogspot.com.tr/ blogu.. Harika bir blog.. İşte blogun sayfalarında gezinirken bu dergiden bahsetmişti Ersin. O kadar hoşuma gitti ki kapağı, adeta bir Kinfolk görmüş gibi oldum ve inanılmaz merak etim. Instagram hesaplarını buldum ve sadece İstanbul'da olan bir dergi olduğunu farkettim, kendi kendime boynumu büküp "Yine herşey İstanbul'da !" diye söylendim. Ardından bir yorum farkettim, bir başkası nereden bulabilirim derginizi diye sormuş, onlarda biz size yollarız demiş !!! Hemen iletişime geçtim bende ve işte elimde ! 


Sizi bilmem ama ben böyle özenle yapılmış, biraz Avrupa kokan, içinde ilham alabileceğiniz çokça şey bulunan dergilerin tabiri caizse hastasıyım. Deliler gibi peşine düşmem bundan olsa gerek. Ve bu aralar benim en büyük keyfim dergim ve bir fincan güzel demlenmiş filtre kahvem.. 

Buradan önce Ersin'e bu güzel dergiyi keşfetmeme vesile olduğu için, sonrada dergimi hemen gönderen Cooklife ekibine çok çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel işlerin hep devam etmesini diliyorum ve sizi görsellerle başbaşa bırakıyorum..








3 yorum:

  1. Belçim, Instagram'da postunu görünce hemen atladım, ziyaret etmek için. :) Geldim ki ne göreyim? Fazlasıyla mutluluk duyguları içindeyim şuan, benim içinde harika bir keşif olmuştu senin blogun.

    Cooklife, cidden de harika tam bizlik! Dingin sayfaları beni benden alıyor her seferinde.
    Bizim böyle işlere daha fazla ihtiyacımız var. :)

    Çok teşekkür ederken, keyifli okumalar diliyorum!

    YanıtlaSil
  2. Ersin candır! Bayılıyorum böyle yetenekli arkadaşlarla etkileşimde olmayı :)
    Ben de alıcam şu dergiyi ya! ;)) İstanbul'dayım ama almadım henüz, ayıp bana :(

    YanıtlaSil
  3. I did not knew about this magazine, great photos and cover!

    YanıtlaSil