8 Aralık 2015 Salı

BENİ HEP BU ARALIK AYI MAHVETTİ :)



O kadar yorgunum ki anlatamam ! Beni bu Aralık bitirdi :)) Size de oluyor mu hiç ? Mesela çok yoğun bir haftaya başlayacaksınız hoppp birden bambaşka bir şey daha çıkıyor ortaya.. Bu sefer onu düşünürken hoppp bir şey daha :) Ben buna geldi mi toptan gelme durumu diyorum açıkçası. Ama aslında yorgunluktan başka bir şikayetim yok. İş olsun güç olsun. İşleyen demir pas tutmasın.. İş dediğin ne ki yapıyorsun bitiyor. Esas boş kaldın mı durum fena.. Sıkıntıdan ona buna sar, o da olmazda kendine sar. Ne zaman geçiyor, ne de gün bitiyor.. 


İşte bu hafta benim için böyle bir hafta okula yetiş, rapor yaz, dergi çekimi.. daha başka bir sürü şey derken baktım iki gündür bloga birşey yazmamışım. Yorulmuşum da zaten. Aldım elime yarım kalan örgümü, bir de sıcak sahlepimi birazcık dinlenim dedim. Fırsat bu fırsat bir iki de fotoğraf çekim dedim. Sonra 'Aaa bloga iki gündür post girmedim' dedim. Hıh işte şimdi burdayım :) Dinlenmece yine yarım kaldı. Neyse ben gideyim şu sıcak sahlepin bir hakkını vereyim en iyisi. Yılın bu son ayının tadını çıkarın sizde.. Hesaba kitaba, o bunu demişti, bu bunu yapmıştıya girmeyin. Hepsini boşverin gitsin.. Umut dolu bir 2016 bizim olsun inşallah :)























6 yorum:

  1. Hislerime tercüman oldun. Gün yetmiyor, hele şimdi kısa kış günleri hiç :(

    YanıtlaSil
  2. Ayh evet kimle konussam bundan sikayetci. Sipsak aksam oluyor, islere yetismek imkansiz :( bu saatleri alma isi hic hos olmadi :/

    YanıtlaSil
  3. fotoğraflar şahane, kırmızılar, sahlep, yünler, sıcacık hepsi. Günler ise evet ya erkenden akşam oluyor, hele benim gibi öğlen kalkıyorsan hiç bişi yapmaya vakit kalmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oglen kalkmasaniz bile gun bitiyor vallahi hemen, nasil birsey anlamadim ben. Herseyi kostur kostur yapiyor gibiyim. Cok tesekkur ederim Belgin Hanim, cok sagolun :)

      Sil
  4. Katiliyorum sana, erkenden aksam oluyor hic sevmedigim durum. :( Ama evin de o kadar sicacik duruyor ki fotograflarda bence insan kendini eve atmak icin sabirsizlaniyor olmali :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayh canim benim hosgeldin Eylemcim :) cok tesekkur ederim canim. Ev gibisi yok vallahi :)

      Sil