21 Aralık 2015 Pazartesi

MUTFAĞIMDA YILBAŞI HAZIRLIKLARI


Tamam söz bu son çam ağacı çalışması :)) Fena da olmadı ama sanki size böyle arka arkaya birkaç çam ağacı fikri sunmam. Belki bunlardan yola çıkarak sizler de başka başka şeyler ortaya koyarsınız :)

Daha önce yayınladığım bir postta mutfak duvarına yaptığım mandallı çalışmayı göstermiştim (tık tık). İşte bu mandallı çalışmayı biraz değiştirip bir yılbaşı ağacı süsü vermeye çalıştım. Resimleri bu sefer bir üçgen oluşturacak şekilde astım (yılbaşı ağacını anımsatacak şekilde). Ve tabi resimleri de değiştirdim. Instagram hesabımda yayınladığım ve yılbaşını anımsatan resimlerden çıktı aldım. Tezgaha da yeni yaptığım mini çam ağaçlarından birini, birkaç kırmızılı objeyi, biraz yeşillik ve mumla beraber iliştirdim. Umarım sonuç sizlerinde hoşuna gider.

Yılbaşı hazırlıkları son surat devam ederken, yılbaşı akşamı için menümü belirledim bile. Biz yine ailecek hep beraber olacağımız (her ne kadar eksiklerimiz, gelemeyenler, uzakta olanlar olsa da) bir yılbaşı akşamı planladık. Siz de durumlar nedir? Ne tür planlarınız var yılbaşı akşamı için ?
,











2 yorum:

  1. Kartpostallarımı asmak için bir şey düşünüyordum. Bu maşalar çok iyi olacakk. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim aradigin materyali bende bulmana :) Cok guzel olacagindan eminim ;)

      Sil