9 Aralık 2015 Çarşamba

PUMPKIN COFFEE


Geçen ayak üstü bir dergide gördüm bu tarifi. Hazır canım balkabağı tatlısı yapmak istiyordu bunu da aradan çıkarayım dedim. Gayet güzel oldu bence. Farklı bir lezzet arayanlar deneyebilirler.


Gün içerisinde vazgeçilmezimiz olan kahveyi bir de böyle deneyin :)

Malzemeler:
200 ml sıcak su
1.5 tatlı kaşığı kahve
4-5 cm kalınlığında bal kabağı
1 tatlı kaşığı toz şeker

Süslemek için;
Krem şanti
Tarçın

Bir küçük video çektim yine yapılışını göstermek için. Bu sefer Youtube'a yüklemeye karar verdim. Sonunu aceleden yanlış yapmışım biraz ama olsun :) Bundan sonra gelecek yorumlara göre yolumu çizmeye devam edeceğim. Ne dersiniz diy projelerini ve bunun gibi videoları youtube kanalımdan da takip etmek ister misiniz ? Fikirleriniz benim için çok değerli :) 









14 yorum:

  1. Fotoğrafları ve sunumunu cidden çok sevdim Belçim. Bana da bu video olayı ile ilgili bir çok mail geliyor. Bende kendimce düşünüyorum. Ne yapmalı diye?
    Bence devam etmelisin sende...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Ersin :) Ya acikcasi video isi guzel ama cok ugrastirici ve ben hala bircok seyi cozemedim. Belki zamanla olur, kalitesi artar. Simdilik kendi kendime egleniyorum arada bir paylasiyorum diyelim :) Hakkiyla bir video cekimi yapmak gercekten emek istiyor. Tesekkur ederim destegin icin :) Umarim sende guzel videolar cekip bizimle paylasirsin, seve seve izlerim ben :)

      Sil
  2. Mevzu bahis kahveyse gerisi teferruattir :-)
    Cok hos gözüküyor :-)

    YanıtlaSil
  3. Ay çok iştah artırıcı duruyor bayıldımmmmmm :)))

    YanıtlaSil
  4. Harika olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Paylaşımların harika!
    Kısa kısada olsa videolar çekmelisin bence gayet başarılısın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler sevgili Limonlu Kek :) Ya gercekten mi? Cok sevindim oyleyse :) Bakalim, bende daha cok video paylasmak istiyorum eger kendimi daha cok gelistirebilirsem

      Sil
  6. Sunuma, tarife ve en çok da fotoğraflarınıza bayıldım!

    YanıtlaSil