28 Ocak 2016 Perşembe

GEÇMİŞ GÜNLERİN TELAFİSİ...


Uzun bir araydı benim için postsuz geçen günler.. Biliyorum daha çok ara verdiğim zamanlarda oldu ama artık fotoğraf çekmek benim için bir hobi olmaktan çıkıp, çoktan bağımlılık haline geldi. Günlük dozumu almazsam bir yanım eksik gibi... Ve işin garip tarafı ne kadar çok fotoğraf çekersem ve bunu ne sıklıkla yaparsam o kadar iyi. Çünkü ara verip tekrar başlamaya çalıştığım da her seferinde adapte olmam zorlaşıyor. İşte bu yüzden bu postun adını "Geçmiş Günlerin Telafisi.." koydum.


Son dersimi de sonunda geri de bıraktım. Yorgun ve uykusuz kaldım ama ne derler bilirsiniz "En iyi sınav biten sınavdır" :). Üstelik Ankara'da dondurucu bir soğuk varken insanın kıpırdamak istemediği, hep yorganın altında pineklemek istediği bir dönemdeyiz.. Dediğim gibi neyse ki hallettim, bitti.. Şimdi biraz bloga, yeni projelere yoğunlaşma zamanı diyebilirim.

Bu arada konuyla alakası yok ama aklıma gelmişken paylaşmak istedim. Bu aralar bloggerda bir sorun var sanırım. Benim takipçilerim gittikçe azalmaya başladı. Aslında bu mesele bir ay önce falan takipçi sayısının birden bire (1 gün içinde) 10-11 kişi azalmasıyla başladı. Sonra birçok blogda bun durumla ilgili şikayetleri okudum. Şimdi de 2 gündür 4 kişi kaybolmuş. Durumun ne olduğunu bilen var mı acaba ? Varsa paylaşırsanız sevinirim. 

Herkese harika bir gün diliyorum..










8 yorum:

  1. slm aynı sıkıntıyı bende yaşıyırum ama nedenini bende bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet :( ben öğrendim nedenini sevgili Nail Art in Wonderland'den :) bundan sonra google hesabı olmayanlar üye olamayacmış, diğer hesapları kapatıyorlarmış..

      Sil
  2. Blog adresini kapatmışlar, aktifliği bırakmışlar, kısaca çöp blogları temizliyorlar. Ondandır azalma.

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin yeniden kuzucum , sınavların için tebrik ederiiiim :)

    Aynen geçen ay 41 kişi şu son iki gündede 8 kişi gitti benden :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokkk teşekkür ederim tatlımm :) ya evet emekler uçtu gitti :(

      Sil
  4. Özellikle kitaplı fotoğraflarına bayıldım. Gfc takipçi sorununun sebebini de dun blogumda yazmıştım. Bir goz atabilirsin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) okudum çok faydalı oldu :)

      Sil