21 Ocak 2016 Perşembe

KARLAR DÜŞER...


Akşam yatarken hiç böyle bir şey hayal etmemiştim.. Sabah uykuda kalmışız, eşim acele acele hazırlanırken ben yatakta sağa sola dönmeye devam ediyordum. Ta ki lapa lapa yağan karı, kar altında kalmış yolu ve arabaları görene kadar ! 

Birkaç gündür yolunda gitmeyen şeylerin sıkıntısıyla gözümü açarken sabahlara, bu sabah ki sürpriz beni nasıl mutlu etti anlatamam. Düşünüyorum da sanırım kar herkeste böyle bir etki yaratıyor. Baksanıza 27 yaşıma geldim hala kar görünce çocuklar gibi mutluyum. Usul usul yağsın, hiç bitmesin istiyorum. Sonra dışarı çıkıp biraz onla haşır neşir olmak, doyasıya tadını çıkarıp sahlep ve sıcak kestanelerle günü tamamlamak.. İşte tüm istediğim bunlar :)
Ben bunları yazarken biraz daha şiddetlendi sanki.. En iyisi manzarayı güzelce görebileceğim bir yere kurulup, yeşil çayımı ve ders notlarımı alıp azıcık ders çalışayım ben. Akşam üstüne kadar devam edeceğini söylüyor hava durumu. Belki akşam üstüne doğru dışarı çıkıp karların üstüne yatarım, planlarım şimdilik böyle. Sizin planlarda ne var ? :)














2 yorum:

  1. Gerçekten çook güzel yağıyor :)

    YanıtlaSil
  2. Simsicak bir post olmus, fotograflara ve zevkine bayildimmm :)

    YanıtlaSil