4 Şubat 2016 Perşembe

ATMADAN ÖNCE DÜŞÜNMEK LAZIM..



Şimdi size evlerimizi çöp ev yapalım demiyorum, yanlış anlaşılmasın.. Ki ben uzun zaman önce eşimden işinize yaramayan şeyin evden uzaklaştırılmasının ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrenmiş biriyim. Sadece atma hevesine kapılıp bazı detayları kaçırmamakta fayda var diyorum :)


Yurtdışına çıktığımda ya da biri gideceği zaman öyle şunu getir, ay buna ölürüm modum yok benim. Çok basit hatta başkalarına komik gelebilecek şeyler istiyorum ben. Mesela gittiğim yerde değişik bir gazete var mı ? Güzel kaplama kağıtları, değişik bantlar, değişik kartonlar.. Ben bunların peşindeyim. En son annem 3 aylığına torununa (yani benim bitaneme) bakmak üzere Amerika'ya gittiğinde onu da aynı şekilde tembihledim. 'Bana sakın birşey alma ! Değişik ıvır zıvır bulursan getir' diye. Onlar artık şaşırmıyorlar bu garip isteklerime. Nitekim öyle de oldu annem kocaman bir poşetle geldi. İşte bu oluklu mukavvada  o poşetin içinden çıkan bir parça. Rengi, yazıları öyle hoşuma gitti ki, bardak altlığı yapmaya karar verdim. İnanın ki parayla almaya deymiyor. Eski bardak altlığımın ölçüsünde kestim, bazılarının yazılarını pilot kalemle çevreledim. Yapın mesela böyle bir paket, hediye edin başka şeylerle beraber. Oldukça orjinal bir hediye olur. Üstelik bu karton oluklu olanlardan. Yani oldukça dayanaklı. 

Demem o ki atmadan önce düşünmek lazım.. Güzel bir gün diliyorum herkese  :)










10 yorum:

  1. ilk gorduumde hic aklima gelmezdi bi karton parcasindan gelecegi, harika olmus

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı olmuş ya :)yazıya geri dönüşüm diye girmesen hiç aklıma gelmezdi senin yaptığın çok şeker ^^ bu kartonu nereden bulmuş acaba annen bir şey demiş miydi? ben nereden bulabilirim acaba? o kadar tatlı ki deseni çok farklı şeylerde de dekoratif amaçlı kullanılabilir :) eline sağlık bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :)) evet ben de ilk gordugumde bayilmistim desenine ama sormak hic aklima gelmemisti snra ogrendim ki agabeyimin esinden minik yegenimin bezinin kolisiymis :))) ben simdiye kadar hic rastlamadm boyle desenli mukavvaya buralarda acikcasi :(

      Sil
  3. ellerine sağlık :) keşke benim de bardak altlığı kullanma alışkanlığım olsa. evde birsürü duruyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen mobilyalara zarar vermemesi acisindan kullanmakta fayda var, bazen de sirf dekor amacli kullaniyorum ben :) tesekkur ederim canim :)

      Sil
  4. Bir çöp uzmanı olarak Çok beğendim...Elinize sağlık...

    YanıtlaSil