29 Şubat 2016 Pazartesi

BAHAR GELDİ...



Hava nasıl güzel... Üniversite yıllarıma gitti aklım hemen. Gerçi yine yüksek lisans için okuldayım ama lisans gibi olmuyor. Bahar gelince hele de sınavlar yakınsa ne işkenceli olurdu. Herkes birbirini ayartmaya çalışırdı. "Ya şu tenis kortlarında bi kahve içelim sonra dağılırız" ya da "Şu fizik çimlerinde biraz oturalım sonra herkes kütüphaneye" :)) Vay be zaman ne hızlı akıyor. Mezun olalı bile 3 sene oldu.
Neyse ne diyordum bahar geldi :) Pıtır pıtır açmış ağaçlar çiçek.. Hava sıcacık, oh insanın kemikleri ısınıyor :) Ve evet yapacak çok işim var :/ Koskoca bir tez beni bekliyor.. Olacak olacak.. Herşey zamanla :)
Baharın şerefine azıcık çiçeklerimle oynadım bugün. Bazılarının toprağı değişti, bazıları sulandı-vitaminlendi. Müziğimi açtım, pencereyi araladım.. Size de bu kareler düştü. Öyle oturuyorum şimdi... Yeni haftanın yeni güzellikler getirmesini bekliyorum belki de kimbilir :)











12 yorum:

  1. Lovely mug.
    Nice idea the glass mini flower pots!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil
  2. Herşey çok güzel, artık bahar gelsin! :)

    YanıtlaSil
  3. Gelsin artık bıktık kıştan :) Kareler içimi açtı ♥

    YanıtlaSil
  4. Ruhuma bahar meltemi estirdi yazınız . Kaleminize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Yine harikalar yaratmissin, evin ne hos duruyor! :)

    YanıtlaSil
  6. Bende ayrı ayrı olan sukulentlerimi bir araya getirdim şimdi daha azyer kaplıyorlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de geçen sene orta sehpam için bir düzenleme yapmıştım büyük cam fanusa ama bir arada yaşatamadım sukulentleri :(

      Sil