22 Şubat 2016 Pazartesi

BU KÖŞE YAZ KÖŞESİ, BU KÖŞE KIŞ KÖŞESİ


Herkese merhabaa :) Kısa bir aradan sonra tekrar buradayım. Öncelikle mesaj atan, arayıp soran, yorum bırakan herkese çok çokk teşekkür ederim :)) 


Bu ayrılık yeter dedim, sizleri ve kendimi daha fazla fotoğrafsız bırakmak istemedim. Umarım ilerleyen günlerde daha da fazlasını yapabilirim :) 

Hava öyle güzel gidiyor ki, bizim bahçedeki ağaçlar bu güzel havaya aldanıp bahar dallarını açmaya başlamış bile. Umarım ardından soğuk hava dalgası gelip sersemletmez zavallıcıkları :( Günler uzuyor, hava ısınıyor.. Toprak yeniden uyanıyor.. Kuşlar yeniden ötmeye başladı neşeyle.. Biliyorum çok güzel haberlere uyanamıyoruz sabahları ama bahar işte.. Girdimi bir kez kanımıza, her şeye daha olumlu bakmaya başlıyoruz sanki. Daha iyi olacak her şey diyoruz ve en önemlisi tekrar umut ediyoruz..

Bu bahar bilmecesinin içerisinde bende evde bir ona yana bir bu yana savrulup, değişik köşeler kuruyorum kendime. Önce fotoğraf çekmekle başlıyor her şey, sonra bir bakıyorum yavaş yavaş hoşuma gitmiş o köşe, hatta oturup bir çay içmişim ya da kitap okumuşum.. Kendi evcilik oyunumu oynuyorum evin içinde ben anlayacağınız :) Eve çiçek geliyor mesela, çiçek bir orada bir burada.. Sabit bir yeri yok ki ! Çiçekte şaşırıyordur herhalde kendi haline :) İşte böyle günler geçip gidiyor bizim evde... Sizde durumlar ne ? Sahi size de dokunuyor mu ucundan bahar ? Canlanmaya başladı mı içinizdeki duygular ??









5 yorum:

  1. dallar çiçek açtı ama mart'da bir don yaparsa gidecek hepsi :-(((

    YanıtlaSil
  2. Ahh nasıl güzel fotoğraflar onlar :) Bahar sanırım yalancı bir bahar :) Bizim buralar yağışa bıraktı kendini. Ama keşke hep baharı yaşasak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :)) bugun Ankara da yagisli ama hava yumusacik.. daha soguk olmasin bence :)

      Sil
  3. Nice black chair!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil