7 Nisan 2016 Perşembe

BU ARALAR NELER YAPIYORUM...



Demin yapmam gerekenler listesi hazırlıyordum, koca bir sayfayı doldurdum Nisan ayı için. Baya iş güç var yani :)


Ne yapıyorum bu aralar biraz bahsedeyim sizlere.. Farketmişsinizdir arada bir ortadan kayboluyorum. Blogu, instagramı çok seviyorum ama bazen kafamı dinlemek, bu işlerden azıcık uzaklaşmak istiyorum. Bir nevi kendimi yeniliyorum diyelim. Çünkü döndüğümde fotoğraf çekmeyi özlemiş oluyorum ve kafamda daima yeni fikirlerle dönüyorum. İşte şimdilerde de biraz öyle bir dönemin içerisindeyim.

Bahar geldi, çok mutluyum bir çoğunuz gibi. Yeniden yaşam enerjime kavuştum. Bol bol yürüyüş yapıyorum, müzik dinliyorum. Tezime, araştırmalarıma devam ediyorum. Sizler için dergiye projeler hazırlıyorum. Hatta mayıs sayısı projeleri hazır bile :) Ve de bu aralar hayata geçirmek istediğim bir başka proje üzerine bol bol düşünüyorum. Yakın zamanda sizlere de sunacağım. Bir de ev işleri var tabi, hiç bitmeyen :) Henüz balkonumu resmi olarak açamadım mesela. Hafta bitmeden bir el atmak istiyorum. Çok özledim balkonumu anlatamam. Orada şöyle sakin sakin oturup tezime çalışmak istiyorum.. Yani istiyorum da istiyorum :)) Bu bahardan umutluyum.. Bahar bize iyi gelecek eminim.

Bende durumlar böyle işte.. Sizlerde ne var ne yok ??






1 yorum:

  1. Biz açtıııık balkon sezonunu ama antalyadayım şuan ondan :) Bahar değil yazı yaşıyorum gel buraya müthiş fotoğraflar çekerizzz :**

    Projelerin için sabırsızlanıyorum bakalım neler çıkacak ortayaa :)

    YanıtlaSil