15 Haziran 2016 Çarşamba

JAPON ESİNTİLERİ



Dün gece saat 4 falandı galiba anca uyuyabildim. Ramazan zamanı böyle ufak çaplı bir zombiye dönüşüyorum ne yazık ki. Çünkü eğer bir şeyler atıştırmışsam hemen yatamıyorum ne kadar uykum olursa olsun. E haliyle bir kitabımı okuyayım bari diyorum, biraz videolara bakayım, aaa Pinterest'te de güzel şeyler varmış derkennnn uyku uçtu gitti :)) Sonra da sabah kalk kalkabilirsen :)) 
Seviyorum da sanki bir yandan bu hali. Gece herkesten gizli bir şeyler yapıyormuş gibi. Çocukken yapardık ya hani.. Annemiz 'Hadi artık herkes uyuyor' der ışıkları kapatırken, biz de hep bir B planı vardı. Ben bayılırdım mesela yatağın içinde fenerle kitap okumaya :) Çocukluk işte..

Neyse ne diyordum gece geç yattım. Yattım da boş durmadım. Gece bu kareleri çekmeyi kurguladım kafamda ve sabah kalkar kalkmaz işe koyuldum. Şu gördüğünüz süsleri yaptım. Çok basit.. Hani çocukken yelpaze yapardık ya kağıtlardan, işte o kağıtları birleştirince birbirine, oluyor size tam bir daire :)) Biraz Japon esintisi oldu, gerçi birkaç eksiği var. Modernize Japon esintisi diyelim biz buna o zaman :)

Hadi bakalım günün geri kalanı güzel geçsin herkes için ve hanımların beyni çalışmaya başlasın şimdiden iftara ne yapsam yemek diye :)

Kolay gelsin herkese...












1 yorum:

  1. Hayranım!
    Hayalindekini düşüncelerini hemencecik uygulamaya döküp gerçek kılan becerikli kadınlara! çok beğendim Belçim!
    Ve gece bişiyler yapmak bana da çok eğlenceli gelir, ve sanırım kafam biraz daha iyi çalışıyor gece olunca sesizlikte :) :)

    YanıtlaSil