30 Haziran 2016 Perşembe

TATLI YAZ


 
 Başlık her ne kadar "Tatlı Yaz" olsa da hiçbirimiz için bu yazın tatlı geçmediği hatta acı dolu, yürek burkan bir şekilde geçtiği ortada... Çok bir şey söyleyemeyeceğim bu konuda çünkü artık ne konuşsak boş gibi ama benim tek dileğim bu terör saldırısını gerçekleştiren, insanları eşinden dostundan, çoluğundan çocuğundan, huzurundan mutluluğundan eden bu leş teröristlerin bir an önce hakkettikleri pislikte boğulmaları.. 

Hepimizin başı sağolsun, Allah herkese sabır versin..

Biliyorsunuz Evim Dergisi Haziran projeleriyle devam ediyorduk. 3. proje "Tatlı Yaz" yazılı bu minik konserve kutuları. Bu projeyi yaparken daha önce deneyimlemediğim bir ürün kullandım; transfer tutkalı. Ve gerçekten çok beğendim. İstediğiniz her yüzeye fotokopi çeker gibi bu transfer tutkalı ile istediğinizi transfer etmeniz mümkün. Şimdiden favori malzemelerim arasına girdi bile. 

Nasıl kullanıldığı hakkında küçüçük bir bilgi vermem gerekirse; transver tutkalını önce yapıştıracağınız yüzeye ince bir tabaka, ardından da kestiğiniz harfe ince bir tabaka sürün ve harfi yüzeye yapıştırın. 3 saat boyunca transfer tutkalının kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra ıslak süngerle yapıştırdığınız harfi hafifçe ıslatarak kazıyın. Bu şekilde harfin yüzeye transfer edilmiş olduğunu göreceksiniz. Sihir gibi birşey :)

Herkese huzur dolu bir gün diliyorum.









2 yorum:

  1. Çok tatlı olmuşlar ve tutkal gerçekten de sihir gibi her eve lazım :')

    YanıtlaSil
  2. Çoook güzel olmuşlar, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil