30 Ağustos 2016 Salı

EVİM DERGİSİ AĞUSTOS SAYISI: "BEACH HOUSE" TABELA


 
Geçen ay çok severek yaptığım projelerden biri bu "Beach House" tabela oldu. Malzemeleri ve yapım aşamaları şöyle;


Malzemeler:  30-45 cm boyunda 10 cm eninde iki adet tahta, kenevir ipi, silikon tabanca, makas, maket bıçağı, mavi- beyaz renklerde akrilik boya, sünger, şarjlı tornavida, A4 boyutunda etiket kağıdı, yazıcı, ince uçlu fırça, deniz kabukları

Yapım aşamaları:
Etiket kâğıdına ‘BEACH HOUSE’ yazısının çıktısını alın. Tahtaları sünger yardımıyla birini beyaza diğerini ise koyu maviye boyayın. Onlar kururken ‘BEACH HOUSE’ yazısının harflerini düzgün bir şekilde kesin. Kestiğiniz harfleri arka jelatininden ayırarak tahtaların üzerine düzgünce yapıştırın. Beyaza boyanan tahtayı açık maviye, koyu maviye boyanan tahtayı ise beyaza boyayın. Kurumalarını bekledikten sonra yapışkanlı harfleri tek tek çıkarın. Bozulan yerlere ince uçlu bir fırça ile rötuş yapın. Tahtaların alt ve üst kısmından sağından ve solundan olmak üzere 2şer adet toplam 4 adet delik açın. Açtığınız deliklerden kenevir ipini geçirerek tahtaları birbirlerine sabitleyin ve asabilmek için askısını oluşturun.  Üzerlerine deniz kabuklarını yapıştırarak çalışmanızı bitirin.














4 yorum:

  1. Tatlım bitti evime döndüm uzun zamandır blogla çok ilgilenememistim ben yokken kimbilir neler yazdın :) hepsini merakla inceliycem:) bu arada harika bir çalışma olmuş renklere bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Çok sevdim ki maliyeti de çok düşük normalde bunları yapan yerlere göre tabi:)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelllll emeğinize sağlık

    YanıtlaSil