16 Ağustos 2016 Salı

YAKAMA KONAN FLAMİNGO


Herkese yeniden merhaba :)) Geçen pazar günü instagram hesabımdan paylaşmıştım bu görseli, herkes pek beğendi. Nasıl çıktı bu fikir ortaya önce biraz onu anlatayım. Geçenlerde hoş, güzel tişört arayışı içerisinde alışverişe çıktım. Aldığım tişörtlerin hepsinde çok tatlı, minik detaylar olduğunu ve daha çok böyle şeylerden hoşlandığımı farkettim. Beyaz bir tişörtüm vardı, ona minik bir cep yapayım diye düşündüm önce. Sonra aklıma o cebi süsleme fikri geldi. Derken derken ben bir flamingo işleyeyim en iyisi dedim :) Ama daha sonra düşündüm ki bu flamingoyu eğer tişörtün üzerine sabitlersem bir daha ki yıkamam da renkler atabilir ve her taraf pembe olabilir. O yüzden daha pratik, takıp çıkarılır bir şey olması gerekiyordu. Benim de aklıma cırt cırt bantlar geldi. 


Flamingonun arkasına küçük bir astar dikmeden önce flamingonun şeklinde sert bir mukavva koydum astarla flamingo arasına, daha düzgün dursun diye. Sonra da arkasına astarını diktim. Tişörte cırt cırt bantın birer parçasını diktim, diğer parçayı ise flamingoya yapıştırdım. Böylelikle yıkama sırasında zorluk çıkarmayacak, üstelik başka yerde kullanmak istediğim zaman rahatlıkla söküp çıkarabileceğim :)

İşte fikir bu şekilde.. Sipariş üzerine yapıyorum aynı zamanda. Dileyen, isteyen olursa benimle iletişime geçebilirsiniz ;)








2 yorum:

  1. This is so cool!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı olmuş, bayıldım! biraz daha küçüğü olursa iğne dikilerek broş gibi de kullanılabilir..

    YanıtlaSil