20 Aralık 2016 Salı

KİL YILDIZLARDAN ÇELENK


 
Son zamanlarda sıklıkla blogger arkadaşlarımla aramızda konuştuğumuz bir konu var. Blog yazma meselesi.. Herkes artık eskisi gibi okunmadığını, insanların buna vakit ayırmak istemediklerini savunurken ben daima aksini savunuyorum. Hatta diyorum ki "İsterse okunmasın, ben yazmaya devam edeceğim" :) 

Benim sözümü doğrular nitelikte istatistiklerim de bunu gösteriyor. Okumak dünyanın en güzel şeyi ! Neden okumayı bırakalım ? Neden bin bir emekle çekilen bu fotoğraf karelerini elimizin tersiyle itelim ? Her şeyin başlangıcı benim için blogla olmuşken, bu kadar emekle bu blogu oluşturmuşken elimin tersiyle itmeyi reddediyorum ve yeni projeye geçiyorumm :)

Yeni projemiz yine kapınıza duvarınıza asmak isteyeceğiniz bu şahane çelenk. Üzerindeki yıldızları kilden yaptım yani el yapımı. Çelenge şirinlik katan esas detayda o yıldızlar sanırım. Hızlı versiyon videosunu gün içerinde instagram sayfamdan paylaşacağım. Güzel bir gün diliyorum herkese :)








2 yorum:

  1. Ben her zaman takip ediyorum :))) Bu kadar emek verilen bir blogu takip etmemem mümkün değil ;) Yazılarını iple çekiyorum ;) Çok kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. emek verilen şeyler gün gelir karşılığını bulur!
    siz üretmeye ve paylaşmaya devam edin, istemeyen okumayansa bu güzelliklerden mahrum kalır. kalan sağlarsa bizimdir:)
    harika olmuş, emeğine sağlık.

    YanıtlaSil