20 Ağustos 2013 Salı

TATİL GÜNCESİ PART 2


Herkese tekrar merhabaa :) Ne yalan söyleyeyim haftaya başlangıcım hele de tatilden sonra korkunç oldu. O yüzden tatil güncelerimle avunmaya devam ediyorum :)


Alanya’da iki gün kaldıktan sonra sevimli butik otelimizi geride bırakıp Side’ye doğru yol aldık. Yaklaşık bir saatlik yolculuğumuzdan sonra henüz yeni açılan ve 7 gün boyunca bizi ağırlayacak olan otelimiz “Crystal Sunset Luxury Resort & Spa” ya vardık. İçeri girdiğimiz andan itibaren çıkana kadar bizimle çok ilgilendiler ve çok güzel bir sürpriz yapıp bayram hediyesi olarak bize suit oda verdiler :) Öncelikle oteli çok şık bulduğumu söylemek istiyorum.
İşte size otelden ve  odamızdan bir kaç resim..







Banyomuz :)



 Odaya genel bir bakış :)



 Süslü yatağımız :)



 Dinlenme alanımız :)



Vee balkonn :)




Ramazan’dan yeni çıktığımız için yemekler beni çok cezbetmese de tatlılara hayır diyemedimm. Zaten bir süre sonra “Hangi kadın tatlıya hayır diyebilir ki?” mantığıyla yemeye devam ettim :)






Tabi benim için burda bulunmanın en eğlenceli yanı su kaydıraklarıydı :)  Kaydıraklara koşa koşa çıkan çocukları bile arkada bırakır bir hızla o kaydırak senin bu kaydırak benim kaydım durdum :)) Öyle ki günün sonunda hep pes eden eşim Evren oldu :)

En korkuncu ise “King Kobra”ydı. Bana mosmor bir popoya mal oldu ama yinede her gün kaydım :)



Açık büfe yemeklerinin yanı sıra A’la Carte restaurantlarda çok başarılıydı. Üç günde üç değişik restauranta konuk olduk. Sırasıyla Akdeniz mutfağı, Osmanlı mutfağı ve Dünya Yemekleri mutfağı.. Üç restaurantta sunum açısından olsun, menü açısından olsun, restaurant dekorasyonu açısından olsun oldukça başarılıydı.
Restaurantlardan ve yemeklerden bir kaç resim...









Yine geceleri sıklıkla takıldığımız Irish pub çok başarılıydı. Burdan barmen arkadaşa da teşekkürlerimizi sunalım :)

Gelelim denizeeeee :)) Havuz falan hiç gözümde yok ! Bana deniz olsun yeter :)  Side’nin sahili olsun, denizi olsun gerçekten çok güzeldi.  Ben zaten tam bir su kuşu olduğum için beni sudan çıkarabilene aşkolsun :) Birde biraz açığa şişme su parkuru koymamışlar mı? Onlara tırmanana kadar canımız çıktı ama çokta eğlendik :) Denize nazır kurulmuş olan Sunset Bar tam bir kurtarıcıydı :) Hem püfür püfür esen,  hem biranızı,  colanızı yudumlerken kazara acıkırsanız yemek yiyebileceğiniz bir mekan :) Kazara diyorum çünkü bu otelde acıkmak mümkün değildi. İnanmayacaksınız ama 00:00-07:00 arası çalışan Night Owl Restaurant’ı görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı :))  O ne yaaa?? :)







Kumdan kaleler yaptık... Tabi ben erken sıkıldım :)




Vee sevgilim yaratıcılığını konuşturarak bana çiçeklerden çok güzel bir bilezik yaptı :) İşte size HM projesi :))



Otelde ki animasyon gösterileri de gayet iyiydi. Belki bir ara bir kaç video paylaşırım.

Kısacası tatil boyunca yedik, içtik, gezdik, yattık, denizin havuzun tadını çıkardık :) Zaten tatil dediğin böyle bir şey değil midir?? :)

Bu arada hazır Side’ye gitmişken Antik Kent’e uğramamak olmazdı. Eğer Antik Kent yazımı merak ediyorsanız yarını beklemek zorunda bırakacağım sizi, üzgünüm :(

Vee Side kombinlerim içinde ilerleyen günleri bekleyin :))


Hepinize sevgilerrrrr,

Belçim

2 yorum:

  1. Crystal Sunrise Queen'e gidecekken son anda vazgeçtim. Bunları görünce keşke onu seçseymişim dedim bebişim..Senin güzel fotolarının ve yorumlarının da etkisi var bence..:) Çok iyi dinlenip eğlenmişsin ohh..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanyana zaten ikiside :) Orası biraz daha eski bir otel ama dışardan gayet güzel görünüyordu. Bi daha ki tatiline dene bence ;) Sana da şimdiden bol eğlenceli, bol dinlenmeli tatiller canımm :))

      Sil