12 Aralık 2013 Perşembe

SOĞUK, OTOBÜS, SİMİT

Bugün hava sabah -8'i gösterirken ve "Allah'ım nolursunnn kar yağsın da şu hava bir yumuşasın" diye dua ederken Kızılay'da TAM 20 dk vakti zamanında gelemeyen otobüsü bekledim !! Ve otobüse bindiğimde yün çoraplarımla sarıp sarmaladığım parmaklarımı hiç bir şekilde hissetmiyordum.

Tam Sıhhiye'yi yeni dönmüştük ki yaşlı bir teyze bindi otobüse ve otobüste onca oturan erkek varken !!!!! tabi ki yer vermediler tabi ki!!!! Ve bende teyzeye yerimi verdim. Nasılsa yarım saatlik yol diye !

Amaa tabi ki dengesiz, geç kalmış ve acemi otobüs şoförünün ani frenleri, sağa sola savurmalarıyla en sonunda bir adamın üstüne yığıldım! Ve tabi ki adammm anlayışlı gülen yüzle değil, moron, asık ve adeta küfreden suratıyla bana karşılık verdi !

Tabi ki insan selini yararak otobüsten indim ve bir on dakikada yayaların karşıya geçmesine bir türlü müsade etmeyen arabaları bekledim, tabi kii!!!

Ve simitçiye girmiş sırada beklerken, tabi kiii sırada olduğunu iddaa eden bir adam tabi kii önüme geçti tabi kiiii !! Ve tabi ki ben derin nefes alarak kavga etmedim! Ve tabi kiii nihayet sıra bana gelince simitin artık 1 TL olduğunu öğrendim.

Ve donma merasimime kaldığım yerden devam edebilmek için simitçiden tekrar ofise doğru yol aldım...

Nasıl güzel bir başlangıç yapmışım dimi??? :)) İnsanlar sabah sabah neden bu kadar sevimsizler acaba? Zaten bir de üstüne soğuk hava hiç çekilmiyor !!

Neyse haydi biraz gözlerimizi kapatıp kahvelerimiz eşliğinde şarkı dinleyelim ;) Hadi bakalım ofistekiler!! Kulaklıkları takalım lütfennnnn :)




1 yorum:

  1. Kıyamam ya iyiki benim öyle yol sorunum yok evden alıyor servis...Ama soguktan hiç hoşlanmam tabi kiii :)

    YanıtlaSil