15 Ağustos 2014 Cuma

ONLY WHITE

Nil Karaibrahimgil'in bir şarkısı vardı hatırlar mısınız? Adı "Bronzlaşmak" :) Şarkı "Ben bu yaz bembeyaz bir otelde, kendime rastlamak istiyorum.." diye başlıyordu hani  :) Klipteki tüm objeler bembeyazdı. Nil'in oturduğu şezlongtan tutunda, okuduğu kitapların sayfasına, ojesine, bikinisine kadar.. İşte bu çekimi yaparken nedense aklıma o klip düşüverdi. Birşeyi yaparken başka birşeyin aklınıza gelmesi ne ilginç :) 
Neyse uzun lafın kısası çok çabuk kirlensede, kiri çok gösterse de ben seviyorum beyazı hatta bembeyazı.. Çok severek çektim bu kareleri, mutlu olarak :) Umarım içindeki bir tutam mutluluğu sizde bulursunuz :)








14 yorum:

  1. Bayılırım beyaza... Her tene her renge herşeye böylesine uyum sağlayan bir renk daha var mı...

    YanıtlaSil
  2. Beyaz asil renktir, iddialidir, güzeldir, candir :D Fotograflara bayildim, harikasin.

    YanıtlaSil
  3. ÇOK BEĞENDİM:)) İÇİMİ FERAHLATTIN..

    YanıtlaSil
  4. Bir tek beyazı her şeyde yakıştırırım. Dekorasyon, kıyafet, aksesuar.. Çekimde harika olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  5. Beyaz cok severim canim, yatak odasi esyalarim örnegin bembeyaz, yatak carsaflarim bile, mutfak, masa, kitap rafi :D Fotograflar yine harika! Esinide görmüs oldum, masallah size ne güzel bir ciftsiniz, sende ne güzel gelin olmussun masallah sanada :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayh canim cok tesekkur ederiz :)) allah herkesin mutlulugunu daim etsin sizinkini de ;) evet kolay kirleniyor falan ama bnmde genelde salon mutfak beyaz seviyorum ben o fresh goruntusunu, icim aciliyor :)

      Sil
  6. canım özellikle yumurta ve süt olan resmi sevdim

    YanıtlaSil