1 Eylül 2015 Salı

KAHVALTI TAKIMI YAPIMI



Kahvaltımı çoktan yaptım da maksat size yeni tabaklarımı göstermek :) Bazı tabaklar çok güzel ama o bazı tabaklar aynı zamanda bazen çok pahalı.. Tamam haklarını yememek lazım aralarında ucuz ve güzel olanlarda var. Ama çoğunlukla kafamdaki tabağı bulamama gibi bir sorunum var benim. İşte böyle zamanlarda imdadıma beyaz tabaklar yetişiyor. Ankara'da Porland'ın bir fabrika satış mağazasını keşfettim, belki başka yerlerde de vardır. Beyaz tabaklar 1-2TL gibi bir fiyata satılıyor. Baktım bulamıyorum istediğim gibi bir tabak alıyorum bunlardan, kafama göre yapıyorum istediğim desenlerde. Hatta şu mavi çiçekli olandan iki tane yapmıştım ama geçenlerde arkadaşlarımız kahvaltıya gelecek diye iki tane daha boyayıp fırınladım hemen :) Gördüğünüz üzere ekmek yapmak gibi birşey :))

Bu iş için önceden de belirttiğim gibi Edding'in 6'lı satılan porselen boyama kalemleri var, fırınlanınca sabitleniyor. Aklınızın bir köşesinde dursun ;)








6 yorum:

  1. Bunu hangi boya veya kalemle yapıyorsun
    Bir de onu nerden temiz edebilriiz :) Ben de seramik bir kaç şeye yazı yazmak istiyorum da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Yukarda belirttiğim gibi Edding'in 6lı satılan porselen boyama kalemleri var.Bu kutuların iki üç çeşidi var. Benim aldığım ana renklerden oluşan bir altılı set. Hatta şu linkten daha detaylı görebilirsin.
      http://beauthingsforme.blogspot.com.tr/2014/10/porcelain.html#more
      Offıce 1 store'dan almıştım ben ama birçok büyük kırtasiyede ve yapı markette var. Hatta geçen gün Bauhaus'ta bile gördüm ;)

      Sil
  2. harika olmuş ellerine sağlık :=)

    YanıtlaSil
  3. As we say in Greece when someone makes great things with his hands... you are ''Gold-handed''!!!
    Happy new month :)

    YanıtlaSil
  4. Çok şirin olmuş.Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Ellerine saglik canim yine döktürmüssün!

    YanıtlaSil