29 Aralık 2015 Salı

KURABİYE KAŞESİ


Herkese merhaba :) Yeni yılın heyecanını, coşkusunu iyiden iyiye hissetmeye başladınız mı ? :) Bizde durumlar yoğun. Artık yarın koca bir menüyü çıkarma vazifem beni bekliyor. Masayı ise nasıl kuracağımı çoktan planladım.


Bu sefer masaya farklı bir isimlik konsepti yaratmak istedim ve kurabiye kaşesi aldım. İçinde minik minik harfler bulunan bu kaşe çok faydalı. Ne isterseniz yazabilirsiniz. Ama ben şöyle bir azizliğe uğradım. Birincisi kurabiye seçimim yanlışmış (sonradan farkettim). Bisküvi tarzı birşey yapmak lazım bu kurabiye kaşesini kullanmak için. Hıyır hıyır dediğimiz kurabiye cinsleri ne yazık ki çatlak patlak bir görüntü yaratıyor. 

İkinci sorun çatlak patlak bir görüntü oluşturunca isimlerin daha net görünebilmesi için içlerini pudra şekeri ile doldurdum. O da pek olmadı gibi :/ Yani akşam beğenmiştim, sabah pek beğenemedim :))) Her neyse emek verdim mi ? Verdim.. O yüzden kullanacağım artık patlak çatlak demeden :) Tabakların üzerine yerleştireceğim isimlik olarak. Hoş bir detay olacağını düşünüyorum.

Üçüncü ve son azizliğe gelirsek fark edeceksiniz ki diğer yuvarlak kurabiyelerin üzerinde normalde 'Happy New Year' yazması gerekirken, 'New Happy Year' yazmışım :)) Olur öyle şeyler artık diyorum ve kaçıyorum.. Güzel günler diliyorum herkese :)









8 yorum:

  1. Yine de hoş bir ayrıntı olmuş ;))

    YanıtlaSil
  2. Önemli olan niyet değil mi? Sen güzelliğe niyet etmişsin bir kere...
    Ve hepsi çok güzel olmuş!
    Ben hepsini kocaman sevdim. :) Masanın büyüsünü hayal ettim, şimdiden büyüsüne kapıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet niyet :) Hem ilk denemenin günahı olmaz dimi ? :P beğenmene çok sevindim sevgili Ersin :) Demiştim ya konseptlerimiz benziyor diye :)) Şimdiden mutlu bir yıl diliyorum sana sevdiklerinle :)

      Sil
  3. bence zor okunuyor ama yine de çok güzel ve zarif bir düşünce olmuş çok beğendim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudra şekerli olanlar daha zor okunuyor galiba değil mi ? :/ dediğim gibi bir daha ki denememi böyle bisküvi tarzı bir tarifin üzerinde deneyeceğim o zaman daha iyi olacak diye umuyorum. Teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Ayhh iyi yıllar bu arada yazmayı unutmuşum :)

      Sil