18 Ocak 2016 Pazartesi

BENİM MİNİK PEMBE EVLERİM



Tamam küçük bir itirafla başlayacağım.. Anlık hemen çekeyim diye fotoğrafları bu minik evlerin içine mum koydum ve tabi hafiften tavanları yandı :( Siz eğer bu minik evleri mumluk niyetine kullanacaksanız içine minik ampüllerden ya da yılbaşı ışıklarından koyabilirsiniz.

Haftanın ilk günü pembeli olsun dedim ve böyle bir şey yaptım. Hatta üşenmeyip sizin için taslağını da Dropbox'a yükledim. Çocuğunuz varsa onunla bile yapabileceğiniz çok eğlenceli bir uğraşı bence :) Yazımın sonunda taslağın linkini bulabilirsiniz.

Kar yine İstanbul'u esir almış sanırım. Ankara'da tık yok.. Yağacakmış bakalım bir heves bekliyoruz.. Beklerken de genellikle ders çalışıyoruz :) Kafamda yapmayı tasarladığım çok iş var ama 27sine kadar baya doluyum. Yüksek lisansımın son dersini verirken hiç bu kadar uğraştırıcı oldacağını düşünmemiştim. Haa bir de resmen tez aşamasına giriş yapmam beni hiç mi hiç telaşlandırmıyor ( ne demezsiniz !) :)) Yine de ben projelere devam edeceğim, çünkü beni rahatlatıyor. Eğer sizi de rahatlattığını düşünüyorsunuz ne yapın edin kendinize bunun için bir zaman yaratın derim.. Hadi iyi haftalar herkese :)
KARTON EV TASLAK
Dipnot: Yapılışıyla ilgili bir iki tavsiye vermek istedim. Taslak A4 boyutunda zaten, çıktısını aldıktan sonra bir güzel kesin evi, pencerelerini ortaya çıkarım. Sonra nokta nokta olan yerleri de kesip içe kıvırın ve yapıştırıcı yardımıyla evinizi birleştirin. Umarım anlatabilmişdir ;)











4 yorum:

  1. basit ama çok sevimli bir çalışma olmuş özellikle taslağını paylaşmana çok sevindim boş zamanlar için benimde en sevdiğim uğraşım böyle işler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleyse ben daha çok sevindim :) Keyifli yapın, sevgiler...

      Sil
  2. Aaa benim karton evlerden... Bu evlerle bir yılbaşı masası konsepti hazırlamıştım.. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi ne güzel :) Bende Pinterest'te rastlayıp denemek istemiştim. Böyle bir şey çıktı ortaya.. Bir daha ki sefere kilden denemeyi düşünüyorum :)

      Sil