12 Ocak 2016 Salı

SÜMBÜL


Sabah kalktığımda hava güneşli ve aydınlıktı.. Mutfak masamda daha geçen gün aldığım sümbülüm duruyordu yeni saksısıyla. Amacım onun güzel birkaç fotoğrafını çekip sizinle laflamaktı blog da ama malum sonra çok korkunç bir haber geldi.. İsteğim, arzum hepsi kuş olup uçtu. Canım sıkıldı.. 

Ne olacak böyle diye düşünmeye başladım, nereye doğru gidiyoruz, nasıl bir gelecek bekliyor bizi ?? Bir çoğumuz gibi bende bilmiyorum. Düşün düşün bir yere de varamıyoruz. En iyisi dedim yine kalk çek şu mis kokulunun fotoğraflarını.. En azından belki birinin içine açar. 
Sümbül mevsimiymiş bu mevsim. Sanırım tüm soğanlı bitkilerin.. Çiçekleri çok sevsem de pek başarılı değilim onlara bakmak konusunda. Ama benim sümbül beni sevdi sanırım bu sefer. Baksanıza açtı hemen çiçeklerini. Fiyatını sorsanız 3.5 TL ama işte her şey para değil ki ! Mutlu etti beni bu sümbülcük :) Akşam da ona hayalimdeki gibi bir saksı yaptım şu fotoğrafta gördüğünüz. Biraz toprakla oynadım, iyi gelmişti.. Sabah olacaklardan habersiz.. Sahi 2016 huzur getirecek mi bize? Mutlu olabilmek için muzur sürprizler koyacak mı önümüze ? Bekliyorum yine de umutla..












1 yorum:

  1. Aynen öyle iyi ki çekmişsin... Dünya bu! nereye gittiği belli değil aynı kısır döngü. İnsan insanla ne zaman geçinmiş ki yıllaardır böyle artık düzen bu şekilde kurulmuş çok kızgınım bende çok :( Tertemiz bir gökyüzü altında toplanalım mutlu mutlu yaşayım istiyorum ama ne kadar ütopik duruyor :(

    YanıtlaSil