10 Mart 2016 Perşembe

AĞAÇ DALLARINDAN ÇERÇEVE


Dün yoğunluktan bahsetmiştim, gelen yorumlardan anladım ki yalnız değilmişim bu hafta :)) Herkese işlerinde kolaylıklar dileyerek başlayayım o zaman yeni posta :)

Bundan 1 ay önceydi sanırım Odtü'de dersten çıkmış yürüyordum ki budanmış ağaç dallarını gördüm. Öyle cezbedici duruyorlardı ki birkaç güzel parçayı kendime ayırabilmek hevesiyle aralarına daldım. Epey ganimet topladım :) Tabi yoldan geçen insanların tuhafına gitmedi değil bu durum. Ama artık pek aldırış etmiyorum..

İşte öyle kuzu kuzu yatıyorlardı balkonumda ağaç dalları.. Aldığım parçalar baya büyük, onlarla işim sonra.. Küçük parçaları ise bir şekilde değerlendirmek istedim. Daha önceden küçük bir tuvale kendi kendime bir şeyler yapmıştım belki hatırlarsanız. Linki ŞURADA. Tuvalden sıkılınca üzerindeki tuval kumaşını söktüm, sadece tahta kısmı kaldı. Onu bir güzel kahverengi sprey boya ile boyadım, sonra sünger ve beyaz boya yardımı ile biraz eskittim. Ardından dal parçalarını çerçeve boyutlarında kesip, silikon tabanca ile yapıştırdım ve onların üzerini de biraz eskittim. Ve daha önceden çıktısını aldığım fotoğraflardan birini arkasına yapıştırdım. İşte bu kadar..

Sizi bilmem ama doğadan gelen her şey beni artık daha çok cezbediyor. Sanki bu tür malzemelerin kıymetini daha çok bilmeye başladım..
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? 










3 yorum:

  1. Geçen parktan minik ağaç palamutları topladım. Yaşlı amcalar izlediler, olsun ne olacak ki?
    Ağaç dallarıdan çerçeve çok şık olmuş, sende yapmalısın diye fısıldıyor resmen:) Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. güzel, belki beyaz versyonu deneyebilirim :) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. yine harikalar yaratmıssın canım :)

    YanıtlaSil