2 Mart 2016 Çarşamba

HAYATTA HER ŞEY İLE GÜZEL ANLAŞMAK LAZIM..



Hayatta hiçbir şeyle inatlaşmamak lazım ! Bunu biliyorum ama bazen yine uygulamaya koyamıyorum ne hikmetse..


Önceden de böyleydim. Mesela soru çözüyorum diyelim, bir türlü bulamıyorum sonucunu.. Bulacağım diye soruyla inatlaşta inatlaş.. Sonra kafayı yemeceler :)

Niye anlattım bunu çünkü bugün fotoğraf çekerken de aynı olay geldi başıma. Belli ki çok modumda değilim. Ki bence en önemlisi.. İlhamın yoksa, kafan karışıksa koy o makineyi güzel güzel köşene. Ne kendini hırpala ne de makineni :) Ama gelin görün ki öyle olmuyor işte.. Aklıma bir şey geliyor, hah işte şöyle bir şey diye ayarlıyorum ortamı tam, sonra makineyi alıyorum elime.. Aa hani nerede demin kafamda oluşan görüntü ?? Yok çıkmıyor bir türlü. O saatten sonra sağından da çeksen solundan da nafile :) O yüzden bu hayatta her şey ile güzel güzel anlaşacaksın, bazen olmayınca bırakacaksın ve başka bir sefer tekrar deneyeceksin ... Yani bence böyle :)

Herkese keyifli bir gün dilemeden önce son bir şey.. Evim Dergi'si Mart sayısı çoktann çıktı :)) Bu ay size tam 4 sayfa kağıttan yapılabilen çeşit çeşit fikir sundum :) Beğenmeniz dileğiyle..










6 yorum:

  1. Love stuff and home decor!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil
  2. Bütün fotoğraflar çok güzel ancak en son HARIKA !

    YanıtlaSil
  3. Belçim, blogunu biraz önce keşfettim ve bayıldım. Fotoğraflar ne sevimli, iç açıcı. Kendin yap fikirlerini de takibe alıyorum, en kısa zamanda uygularım umarım!

    Çok sevgiler, Özge

    www.sevgilibeyazkagit.com

    YanıtlaSil
  4. çok güzel ve açıklayıcı bi yazı olmuş, ellerinize sağlık devamını bekleriz :)

    YanıtlaSil