21 Mart 2016 Pazartesi

MERDİVEN






Merdiven.. Kimi zaman aşılması gerekilen bir engel, kimi zaman katedilen yol, zorluklarla baş edebilmek.


Bizlerinde el ele ve beraber aşacağı daha bir sürü engel varken önümüzde benim de elimden böyle bir kendin yap projesi çıktı işte. Pek karamsar geçti son günlerim(iz). Nereye kadar böyle sürecek dedim kendime ? Tamam sen fotoğraf çekmiyorsun, proje yapmıyorsun iyi hoş. Ama ya ihtiyacı olan deşarj olmak isteyen, fotoğraflarını görünce mutlu olan birileri varsa ?? Artık silkelenip, yeniden var gücümüzle çalışmalıyız. Umudumuzu yitirmeden..

Son zamanlarda yaptığım en zevkli projelerden biri diye düşünüyorum bu merdiven. Hem yaparken hem de fotoğraflarını çekerken epey deşarj oldum. Eller çalışınca beyin fazla düşünmüyor başka şeyleri. Kendin yap projelerinin en güzel yanı da bu sanırım.

Bu arada bir küçük duyuru.. Instagram hesabımı takip edenler haberdar olmuştur. Geçen perşembe İstanbul'daydım Evim Dergisi için. Nisan sayısı Evim Dergisi'nin aynı zamanda 10. sayısı :) Ne büyük mutluluk ! İşte bu mutluluğu sizlerle de paylaşabilmek için ekip çekimindeydik geçtiğimiz perşembe.. Bende sizler gibi yeni sayıyı dört gözle bekliyorum. Ayrıca sizler için yine şahane projeler hazırladım, onu da eklemeden geçemeyeceğim.

Son olarak sağlığımızın ve keyfimizin yerinde olduğu, huzurlu, sımsıcak bir hafta diliyorum herkese. Her şey çok ama çok güzel olsun !














3 yorum:

  1. Çok güzel bir proje olmuş.Fotoğrafların da her biri ayrı güzel ...

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş bence.Bende salonumun görünümünü değiştirmeyi düşünüyorum. Bunun içinde bişiler yapmayı planlıyorum ama bakalım biraz zamanı var :)Tabi bu değişiklikte blogundaki fotoğraflardan epeyce esinleneceğim kesin :)

    YanıtlaSil
  3. Belçim, merdivenin güzelliğine diyecek lafım yok. Malzemeyi nereden temin ettiğini merak ediyorum sadece. :)

    Onun dışında epey zorlandık ülkece. Umarım artık her şey iyi olur.

    YanıtlaSil